Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Altagracia del Toro (Anette Michel) byla – navzdory nejednoznačným důkazům – obviněna z vraždy duchovního a následně odsouzena k doživotnímu trestu odnětí svobody. Díky prezidentské amnestii je po více než dvaceti letech z vězení propuštěna. Mladičká Natalia (Andrea Martí) je záhadnou smrtí kněze fascinována natolik, že se vydává na usedlost del Toro, aby o celém případu zjistila víc – historie se naneštěstí opakuje a brzy po jejím příjezdu zachvátí pozemky del Toro série brutálních vražd, které jsou připisovány „přízraku“ přezdívánému Jidášova žena... Místní policie je bezradná, a tak se o rozluštění celého případu pokusí právě Natalia – odhalit vrahovu identitu však vůbec nebude jednoduché... Kromě nedostatku stop totiž Nataliino vyšetřování zkomplikuje i románek s atraktivním Salomónem (Victor Gonzalez)... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (3)

jidassedmy odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbost,nechápu jak si Mexiko mohlo dovolit natočit remake Jidášovi ženy. Horror? Thriller? Ne! To se dá říci o první,skvělé verzi z roku 2002. Zde mi chybí to napětí,to tajemno,kdyby alespoň herci byly k něčemu,ale to,co ve scénách předvádějí je katastrofa!!! Jediné co stojí lehce za zmínku je úvodní znělka,ale i tak je to učiněná hrůza-Jidáši,za co nás trestáš? ()

kvete.i.vadn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady, bohužel, musím být kritická, přestože jsem se na tento remake moc těšila a byla zvědavá. Nádherná Anette Michel mě zde zklamala, jí sedí rozmazlené mrchy, ale drsná Altagracia fakt nebyla, podle mého úsudku, její šálek kávy. Už úvodní znělka je hrozná, působí spíš jako z nějaké mexické hospody a ne ze strašidelného seriálu. Dále mi přijde k smíchu "převlek" Jidášovy ženy, topit a škrtit lidi v takovém klobouku je vážně umění, nevypadá to strašidelně, ale spíš vtipně. Dále bych řekla, že s původními postavami nemají tyto nic společného, vyzdvihla bych Ludovica, Aliria a Lauru, jinak hrozné. Kde máme Sagrario?? SPOILER! A scéna ze závěrečného dílu, kde se Jidášova žena nechá uškrtit je také celkem od věci. Hodnotila jsem slovem "odpad!", protože si to lepší hodnocení nezaslouží. Také je to přehnaně zdlouhavé, chybí mi tam vinice...Možná někomu, kdo neviděl původní verzi z r.2002 se může líbit, ale pro nás, co srovnáváme, to je DISLIKE. ()

Tristeza odpad!

všechny recenze uživatele

Původní verze mně sice neuchvátila, ale tohle byla skutečně blbost do nebe volající!!! Zaprvé. Zatímco Venezuelskou verzi jsem aspoň dokoukala do konce a ani jen netušila, kdo je TÍM vrahem, tak zde to bylo jasné už od samého začátku (remake!!!) takže moment překvapení se nekonal. Zadruhé. Ty herecké výkony byly strašné a neskutečně afektované, zatímco Venezuela je kýč, tak Mexico je odpad! se vším všudy! Zatřetí. Délka. 165 dílů. Je třeba něco dodávat?! V případě že by se toho ujalo Telefe anebo popřípadě Telemundo, tak by to sice taky nebylo nic extra, ale alespoň obsazení by bylo slušné a prachy by do toho taky někdo investoval. ()

Reklama

Reklama