Reklama

Reklama

Dragon Ball Z: Kami to Kami

  • Japonsko Doragon Bōru Zetto: Kami to Kami (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Avarga 

všechny recenze uživatele

Ono si to těch pět hvězd opravdu nezaslouží, ale nejsem skalním supersaiyanfanouškem jiného seriálu, takže těch pět hvězd přeci jen dám. Hlavní kámen úrazu je, že typická dragon ballovská "pýcha" je tak trošku fuč. Toriama se asi hodně moc snažil o klasickou DB podívanou a nějak se mu to vymklo z rukou. Navíc ty nové digitální prvky - power up aura a nebo taková ta děsně velká rozjeblá počítačová skála - jsou fakt totálně na hovno. Neměl bych vůbec nic proti basic saiyan god formě, která by se mohla dál rozvíjet v ssj, ssj2 ssj3, nicméně počítačová power up aura celou podívanou zničila. Navíc je tak trochu zklamáním, že Goku potřeboval ostatní k nabytí nové saiyan formy - protože až do téhle chvíle to goku zvládl prostě sám. Pamatujete poprvé přeměnu na ssj? To byla ta pýcha, o které právě mluvím a na kterou jsem se děsně těšil v tomto filmu. Nestalo se tak. Každopádně se modlím, aby se ten dědek Toriama zvedl ze své zaprděné židle a mazal to napravit aspoň vydatnou a srdcervoucí 3stovkou nových epizod :-) Bylo by to fajn ... ne... bylo by to dokonalý :-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Takmer dvojhodinová dejovo prevarená kaša z Dragon Ball Z univerza, ktorá postrádala poriadnu zápletku, charizmatickejšieho záporáka, ale na druhej strane zato opakovala veľmi podobné bojové scény ako v samotnom seriáli. Takže za mňa je tento snímok úplnou zbytočnosťou a potešili tu akurát tak jemne vylepšené animácie a množstvo dobre známych postavičiek. Inak ale nuda. 40 % ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

S klasickým Dragon Ballem to nemá nic společného a nejsilnější chvíle v tomto filmu byly okamžiky míru, klidu a vtipu :-) Jakmile se tam začalo bojovat, bylo to o ničem. 2 hvězdy tedy za zasmání a shledání s charaktery, avšak krom toho to nic nepřineslo. V životě se na to už nepodívám, oproti klasickému DBZ, nebo teď "nově" naprosto úžasnému Dragon Ball Z: Abridged od hochů z Team Four Star :-) 30% ()

Andy_Ziky 

všechny recenze uživatele

Stupidní zápletka, naprosto nezáživný souboj, k smíchu snadně dosažený "nový lvl síly" a to za pomoci ostatních. Co se týče duchu ve kterém se to nese, tak to nemá s DBZ vůbec nic společného. Silné zklamání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tomuhle fenoménu nepropadl, já jsem přece jen více zaměřený na Pokémony, ale chtěl jsem zkusit nějaký film z této série, když už se mi ta možnost naskytla. Jedná se o očividně dost propracovaný svět, což nic nemění na tom, že mě nedokázal zásadně upoutat. Snad kdybych to sledoval od začátku, bylo by to jiné. Takhle prostě jen animovaná podívaná s akcí a roztomilými hrdiny. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama