Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedinou hvězdu dávám za onen okamžik, kdy zmizely zmíněné miliony lidí. Jinak to byla čirá ubohost a pan Klec by tomu nepomohl ani o špetku, i kdyby zmizel. Nesmyslné dialogy nezmiznuvších střídaly katastrofy nízkorozpočtových filmových rozměrů, takže to bylo spíše k pousmání. Náboženská slátanina, která neměla hlavu ani patu a první půlhodina byla tak těžce stravitelná a užvaněná, že jsem se toho okamžiku zmizení málem nedočkal. Nejvíce mne pak zarazilo, že zmizeli prakticky všichni piloti. Netuším, kdo ty zmizelé vybíral a podle čeho, ale ten fousatej strejda tam nahoře to nejspíš nebyl. Každá věta v tomto komentáři obsahuje nejdůležitější a jediný zajímavý element tohoto filmu, a tím je zmizení. 20% ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je stejně jako divák vhozen do trýznivého mučení ve formě křesťanské agitky pro tupé a jednoduché Američany. Výraz jaký má Nicolas Cage má i divák. Ta tvář jasně říká celému okolí - Zabijte mě, já už tu bolest nevydržím. Nicolas Cage byl však povolán na Zem, aby na sebe bral veškerou bolest a utrpení lidstva. Z toho důvodu se zabít nemůže. Je to náš Mesiáš, který nemůže zemřít! Zakládám církev věřících Nicolase Cage - cageologie je otevřená všem.Hodnocení OST: Jediná hudba přípustná pro věřící v Nicolase Cagea je jen jeho hlas. Vše ostatní je výtvor samotného Satana! 0/10 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nooo tak nevěděl jsem co čekat když jsem viděl ve filmografii Nicolase Cage film co tu sice má relativně málo hodnotitelů,ale už je to v černých číslech.Film jsem spustil a pořád čekal co z toho vyleze a nevěřil jsem svým očím...Chápu,že to mělo náboženskou tématiku,ale to provedení a celkově scénář snad psal někdo na záchodě když se nemohl vys....jinak si to neumím vysvětlit.V poslední době jsem viděl jiný náboženský film a i když to taky není pro každého tak se to s tímto nedá srovnat (jde o Nebe existuje).beru,že je Nicolas Cage zřejmě věřící,ale pokud si předtím přečetl scénář tak nemohl říct,že je to dobré a jdu do toho.Nechápu to o to víc u herců co jednou dokáže zahrát na Oscara a pak hraje v něčem takovém kde bych spíš čekal někoho jako je Casper Van Dien a ne jednoho z nejtalentovanějších herců své generace.No opravdu tento snímek nedoporučuji ani silně věřícíma a za mě jen za Cage 25 % a dvě hvězdy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Remake prvního dílu stejnojmenného a víc jak deset let starého filmu podle knih, které mají snahu lidstvu zprostředkovat to o té konečné apokalypse z Bible tak nějak, aby na to koukali i nevěřící. Proto se v tomto filmu do Boha šije už od začátku, aby jako bezvěrci koukali na jakoby katastrofický film, který ale ničím takovým není - je to prostě opájení se jedné skupiny rádoby křesťanů apokalypsou. Takových filmů už financovaly podobné "vytržené" skupiny povícero, vzpomeňme třeba jen filmovou sérii Omega Code s Michaelem Yorkem, Casper Van Dienem a Michaelem Biehnem. Problém u tohoto filmu je tedy nasnadě - není to ani náboženský film, ani katastrofický, je to zkrátka hybrid, který nedá nakonec nikomu nic. (Tedy, viděl jsem po letech od Kačera Howarda Leu Thompson ve filmu, ale to asi není to pravé ořechové). Scenáristicky je film totálně zabitý, vůbec nepracuje s nějakou zápletkou, budováním příběhu či dokonce hlubším představením postav - všechny jsou jen povrchně nahozené figurky. Půl hodiny trvá, než dojde k prvnímu odebrání, a mezitím nás čeká spousta zbytečných a naivních rozhovorů, kdy i čeští filmaři u svých oblíbených scén u jídelního stolu projeví sem tak záblesk originality. Povrchní, nudné, zbytečné, hybridní, a v celku o ničem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama