Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kejdž je prostě ta pravá alpha, kterýho nezastaví nic. Ani letadlo, ani teroristi, ani on sám. Herecké výkony ostatních (kromě alphy Kejdže) se mi až tak nelíbili.. nevím jestli to bylo tím, že ti herci byli najati z lokálního supermarketu po cestě z hajzlu, když scénarista Pad.. něco sepsal scénář, nebo jestli to bylo tím, že to herci ani snad nebyli.. sám nevím. Příběh mi připomínal ne jeden příběh, který jsem kdysi, párkrát, viděl v nějakých levnejších TVbrandarof sekcích, což oto.. nemínim se tu rozepisovat o tom, jak jsem dobrej, že jsem to dokoukal. Cage prostě je a byl a zůstane frajerem, leč tupé mu plandá na čele. Je dobrej. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové máme tu nejhorší film světa s božskym Nicolasem Cagem. Je spousta debilních věcí a spousta blbejch keců teda oni tomu řikaj dialogy. Absolutně žádné rozumné vysvětlení neexistuje proč tenhle film vznikl a ani proč jsem se na něj díval. Pokud si někdo chce propláchnout mozek a ztratit několik mozkových buněk a slintat do polštáře, tak jen do toho pusťte si to. Cage by měli zavít za to, že se zněj stal takovej idiot a točí tyhle průsery. Totální ODPAD! ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nooo tak nevěděl jsem co čekat když jsem viděl ve filmografii Nicolase Cage film co tu sice má relativně málo hodnotitelů,ale už je to v černých číslech.Film jsem spustil a pořád čekal co z toho vyleze a nevěřil jsem svým očím...Chápu,že to mělo náboženskou tématiku,ale to provedení a celkově scénář snad psal někdo na záchodě když se nemohl vys....jinak si to neumím vysvětlit.V poslední době jsem viděl jiný náboženský film a i když to taky není pro každého tak se to s tímto nedá srovnat (jde o Nebe existuje).beru,že je Nicolas Cage zřejmě věřící,ale pokud si předtím přečetl scénář tak nemohl říct,že je to dobré a jdu do toho.Nechápu to o to víc u herců co jednou dokáže zahrát na Oscara a pak hraje v něčem takovém kde bych spíš čekal někoho jako je Casper Van Dien a ne jednoho z nejtalentovanějších herců své generace.No opravdu tento snímek nedoporučuji ani silně věřícíma a za mě jen za Cage 25 % a dvě hvězdy. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je stejně jako divák vhozen do trýznivého mučení ve formě křesťanské agitky pro tupé a jednoduché Američany. Výraz jaký má Nicolas Cage má i divák. Ta tvář jasně říká celému okolí - Zabijte mě, já už tu bolest nevydržím. Nicolas Cage byl však povolán na Zem, aby na sebe bral veškerou bolest a utrpení lidstva. Z toho důvodu se zabít nemůže. Je to náš Mesiáš, který nemůže zemřít! Zakládám církev věřících Nicolase Cage - cageologie je otevřená všem.Hodnocení OST: Jediná hudba přípustná pro věřící v Nicolase Cagea je jen jeho hlas. Vše ostatní je výtvor samotného Satana! 0/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, já si myslím, že jsou tady v případě tohoto snímku všichni až nějak moc zbytečně přísní a kritičtí. Samozřejmě tu nebudu ani já kohokoliv přesvědčovat, že Left Behind je kdo ví jak kvalitní film, ale určitě bych ho ani až tak hystericky nezavrhoval, jako ostatní. Celková myšlenka, podstata a pointa filmu je sice fakt úlet, natož pak pro mě, jako absolutního, až fanatického ateistu, ale když pominu tento fakt, já se rozhodně nenudil. Scénář je tedy otřesný, ten chtěl z poloviny úplně proškrtat a z druhé poloviny pak komplet přepsat, neboť výsledek není ani na úrovni té nejprimitivnější televizní produkce, ale až na pomalejší rozjezd má film jinak docela spád, dokonce se zde vyskytne i pár napínavějších fungujících scén a ani herecké výkony nejsou nějak otřesné. Navíc pak atmosféra dané situace mě docela oslovila a i po efektní stránce to vypadá pořád lépe, než třeba takový Asylum. Otázkou jen tak na okraj pak samozřejmě zůstává, co tu dělá Nici Cage, jehož kariéru fakt asi nespasí už ani bůh, nicméně svou přítomností film určitě oživuje, ale jinak je asi fakt už v hajzlu. Zkrátka ano, je to náboženská agitka jako prase, je to tupost, splácanost, nesmyslnost, ale na druhou stranu to až tak nenudí a chvílemi to i poměrně funguje. A pro všechny věřící mám vzkaz! Děláte dobře, nešukejte, nechlastejte, nekraďte a nelžete, až totiž chcípnete jako chudí, poctiví panicové, tak si to v nebi pak určitě vynahradíte, volové 8D!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama