Reklama

Reklama

Koitus octopus

(festivalový název)
  • Francie Octopus Love Affair
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 2011, 2 min

Režie:

Momoko Seto

Obsahy(1)

Milostný románek mezi chobotnicí a červenou rybkou. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (10)

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Už žádné další mořské plody! Už vůbec žádné další plody. Potím se hrůzou až na zadku, co by se dalo udělat třeba s hruškou nebo jablkem, nedej bože s banánem, jahodou či ananasem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Už vím, že režisérka miluje hotely a zjevně si dokážu i odvodit, jakou pizzu si v nich objednává. Jinak asi první kraťas, kterej jsem kdy vzala rychloposuvem. Na druhou stranu obdivuji pana rybičku, já bych tu chobotnici do huby nevzala. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Film zůstává pouze na půl cesty, a to i přes jeho šokující sdělení o mezidruhové pohlavní lásce mezi zpočátku stydlivým rybím samečkem a necudným a lascivním hlavonožcem, tak i přes překvapivě dobré herecké výkony jak ryby , která odhazuje svou stydlivost s nenucenou přirozeností i rozpáleného hlavonožce se svůdnými chapadly u jehož kreací nelze nepřipomenout podobně svůdnou scénu Marylin Monroe na kanálu, jen s tím rozdílem, že hlavonožec něco i ukáže. Cudný závěr, který vrcholí sevřenými chapadly je možná symbolickou oslavou mezidruhového splynutí či protestem proti rasové nesnášenlivosti a xenofobii, nicméně v rámci žánru harderotické-exploitační zoopičoviny prostě zapadne, což není škoda. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jo jo, pokrok se nedá zastavit. Naši předkové si museli strkat prst do krku, nám se stačí pár vteřin dívat na určité filmy. Jednu hvězdu dávám za poučení, které by si z toho měly ženy odnést: na kráse nezáleží, důležitý jsou silná chapadla a přísavky, vybraný muž pak nemá šanci utéct. ()

Reklama

Reklama