Reklama

Reklama

Pěst Ježíšova

(festivalový název)
  • Španělsko Fist of Jesus
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Ježíš je vždy připraven podat pomocnou ruku těm, kdo ji potřebují, existují však i jiní. Ti, kteří zakusí jeho pěst. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (122)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Škoda, že mi tohle dlouho unikalo. Zábava je to totiž nadmíru šílená, politicky nekorektní, absolutně nemyslitelná a tvůrci museli jet na dobrým matroši, když dali dohromady něco takového. Tento orgány nešetřící splatter ve mně evokoval bezkonkurenční Jacksonův Braindead. A to je hodně dobré znamení. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Po stránke gore, masiek a trikov opäť výborná záležitosť s kopou originálnych a vtipných nápadov. Bohužiaľ, trpí to nepochopiteľným úpadkom po stránke režijnej. Nie je tu ani stopa po štýlovosti, energii a adrenalíne geniálneho Brutal Relax, a tieto ingrediencie potrebuje dobrý splatter viac ako všetku umelú krv na svete. Chceme späť pána Olivaresa! ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

takovou krvavou lázeň jsem nečekal, ó Ježíši Kriste! Kdyby to mělo víc narážek z Bible a ne jen tu řežbu, tak bych dal vyšší hodnocení. Teď to nejde, ale zábava je slušná a délka není přemrštěná - tak si aspoň 3 slabší hvězdičky vymodlil. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, to rozhodně ne, ale při porovnání s Brutal Relaxem mi příjde, že se dvojice neposunula dál, nesnaží se o nic nového. Vlastně tam bylo hodně scén, které byly naprosto stejné, jako ve výše jmenovaném kraťasu. A co hůř, připadá mi, že gore je udělané hůře než v něm a celkově je film tak nějak méně zábavný..Což je hrozná škoda. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Speciální číslo komentáře si zasluhuje něco speciálního k ohodnocení... Byla by chyba hledat zde nějaký hlubší smysl, naopak svou primitivností a nevyhraněnými mantinely film dokáže až nečekaně bavit, aspoň to byl můj případ. Ale záleží na Vás, kde máte svou hranici (ne)vkusu, a jestli se tak budete cítit pobaveni. Jen je trošku škoda, že i přes krátkou délku, dochází filmu v některých částech dech. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama