Reklama

Reklama

Fermo posta Tinto Brass

  • USA P.O. Box Tinto Brass

Recenze (5)

Pajkenzi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu lidi co se na to mohly divat protože člověk nechápe o co ve filmu jde a co se týče pointy filmu ztracený úplně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinto Brass je prostě starý prasák, ale mě ty jeho filmy baví. Nejde jim o nic jiného než o to, aby ukázaly, jak je žena krásná, a to se mu daří. I když chlapská přirození jsou v jeho filmech mnohdy umělá, o jeho ženách to neplatí. A na krásné přirozené ženy, navíc nahé, se dobře kouká. Od toho není možné čekat víc. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tinto znova na "vrchole" svojich síl v 90. rokoch. Ale ako erotický film je to celkom slušné, stále sa tam "niečo" deje. ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Niekoľko erotických poviedok od Tinto Brassa. Je to určite jeden z posledných režisérov, ktorý dokáže natočiť fakt slušné soft porno, ktoré sa z menším pokrivením ujme aj v TV. Erotika a vtip tiahne pomaly z každej minúty snímku. Nie ako tie tuctové a nič nehovoriace snímky z francúzskej či americkej produkcie. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Titulky k tomuto filmu prostě nejsou, tak jsem to vyřešil srbsko, portugalsko a překladač google. Někdy je to švanda. Tintovi přicházejí dopisy od nymfomanek a on je vyhodnocuje. Ach, takové zaměstnání mít! Vždy se jedná o zásadní problém, který by byl lehce řešitelný, kdyby pisatelka nebyla kurva. Jenomže všechny pisatelky jsou děvky a Tintova sekretářka také. Děvky jsou to ale velmi hezké a hlavně zadky mají překrásné. A to je oč tu běží! Doporučuji na nedělní podvečer, kdy manželky odjíždějí za vaší tchýní poztěžovat si, jaký hrozný s vámi je život. Proti pornu někdy velmi vtipné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama