Reklama

Reklama

Fermo posta Tinto Brass

  • USA P.O. Box Tinto Brass

Recenze (5)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Titulky k tomuto filmu prostě nejsou, tak jsem to vyřešil srbsko, portugalsko a překladač google. Někdy je to švanda. Tintovi přicházejí dopisy od nymfomanek a on je vyhodnocuje. Ach, takové zaměstnání mít! Vždy se jedná o zásadní problém, který by byl lehce řešitelný, kdyby pisatelka nebyla kurva. Jenomže všechny pisatelky jsou děvky a Tintova sekretářka také. Děvky jsou to ale velmi hezké a hlavně zadky mají překrásné. A to je oč tu běží! Doporučuji na nedělní podvečer, kdy manželky odjíždějí za vaší tchýní poztěžovat si, jaký hrozný s vámi je život. Proti pornu někdy velmi vtipné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tinto znova na "vrchole" svojich síl v 90. rokoch. Ale ako erotický film je to celkom slušné, stále sa tam "niečo" deje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinto Brass je prostě starý prasák, ale mě ty jeho filmy baví. Nejde jim o nic jiného než o to, aby ukázaly, jak je žena krásná, a to se mu daří. I když chlapská přirození jsou v jeho filmech mnohdy umělá, o jeho ženách to neplatí. A na krásné přirozené ženy, navíc nahé, se dobře kouká. Od toho není možné čekat víc. ()

Pajkenzi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu lidi co se na to mohly divat protože člověk nechápe o co ve filmu jde a co se týče pointy filmu ztracený úplně. ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Niekoľko erotických poviedok od Tinto Brassa. Je to určite jeden z posledných režisérov, ktorý dokáže natočiť fakt slušné soft porno, ktoré sa z menším pokrivením ujme aj v TV. Erotika a vtip tiahne pomaly z každej minúty snímku. Nie ako tie tuctové a nič nehovoriace snímky z francúzskej či americkej produkcie. ()

Reklama

Reklama