Reklama

Reklama

Deus Ex: Human Revolution

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA, 2010, 5 min

Obsahy(1)

Poté, co temný operační tým unese několik vědců, musí bezpečnostní manažer Adam Jensen, který je přísahal chránit, využít sílu svých nově nalezených kybernetických vylepšení k záchraně jejich životů. (KGBelik)

Recenze (15)

sheen 

všechny recenze uživatele

Hra je skoro tak dobrá jako první díl od Warrena Spectora, která byla ve své době naprosto nepřekonatelná a je i dodnes. Trailer hodně dobrý. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

To už sa tu dajú hodnotiť aj herné trailery? No, ok, nič proti tomu, túto drsnú, štýlovú neo-noirovú cyberpankovú dystopiu zbožňujem, a trailer je jednoducho pecka od Boha priamo medzi oči. Atmosféra, animácia, hudba, celoplošná inšpirácia pôvodnou dilógiou, Blade Runnerom, Ghost in the Shell (!!) a ďalšími. Mňam. 100% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná pouze o trailer, ovšem hodně povedený trailer. Kéž by tak povedený byl i plánovaný celovečerní film. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Na polic pc her je to jedinečný zážitek. Perfektní vizuál futuristického světa v budoucnosti roku 2027 člověka pohltí a ponurá atmosféra člověku nedá spát do té doby, dokud hru nemá dohranou, aby na konci mohl přemýšlet nad tím, co to právě dohrál. Tohle je hra, která má myšlenku. Myšlenku, která má hloubku. Myšlenku, nad kterou by jsme se měli zamyslet. Pokud se tohle Derricksonovi podaří zfilmovat se vším všudy co má hra a hlavně, aby nezprasil tu dějovou linku, která v závěru tak geniálně vyústí, tak tu máme sci-fi, která podobně jako Blade Runner přesáhne hranice. Hra: 110% Cinematic trailer: 90% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Voňavé, chutné a velmi stravitelné, krásný příklad toho, jak se dělá velká hra. Musí mít i něco takového! ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Vyborna hra, propracovany pribeh, nepreberne mnozstvi technik a taktik. Skutecny skvost. Adam je frajer a sympatak. Hudba je tam primo transfixni. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Do teď byl nejlepší trailer, který jsem kdy viděl, na WoW: Wrath of the Lich King. Tohle se mu snadno vyrovná, jestli dokonce nepřekoná. ()

Deryll 

všechny recenze uživatele

Geniální hra s dechberoucím soundtrackem!!! s fleku bych si dokázal představit podle toho film....akorát vybrat jeden z těch 4 konců:) ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

K tomuhle traileru se díky perfektnímu CGI a atmosférické hudbě často vracím. "You´ll never find them! I´ll never stop looking..." ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Si už robíte srandu, že? Trailery a rovno na hru? Ale mne sem asi na Xtý krát dajú film či dokument, aj to po pól storočí. // Tak, jeden z najznámejších a najlepších herných trailerov (5* v rámci trailerov na hry), hlavne vďaka naprosto úžasnej skladbe Icarus. ()

Reklama

Reklama