Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miranda je krásná žena, která provozuje místní venkovskou tavernu. Po ztrátě svého manžela ve 2.světové válce zkouší štěstí s různými muži. Během čtyř ročních období pozná čtyři muže: v zimě starého bohátého radního, na jaře mladého šoféra, v létě agresivního amerického vojáka a na podzim pokorného číšníka v taverně. Poté musí udělat rozhodnutí, který z nich bude nejlepší milovník, ale také manžel. Miranda patří mezi klasiku erotické komedie 80.let. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Miranda stejně jako Paprika představuje sexualitu "vepřína", v níž se vyměšování spojuje se souloží, přičemž k souloži dochází pouze proto, že máte potřebu. Jako když se musíte vykakat. Není to ani vzrušující, ani příliš reálné. Brass umí vcelku líčit perverze, ne zcela zdravou sexualitu, jedince posedlé mocí, ovšem zcela selhává, má-li předvést plnohodnotnou postavu se zdravou povahou. Miranda a její milenci by takovými asi měli být a snad i proto je tento výtvor zřejmě jeho nejslabším filmem. Slabé **. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Brass nezklamal a vytvořil další nezajímavou a otravnou nudu, která se marně snaží tvářit jako umění. Možná zaujme dobře vybudovanou atmosférou doby deformovanou Brassovým frivolním pohledem na život, ale zájem nevydrží dlouho, ubíjen zejména nudným scénářem, ve kterém se všechny klady a vnady nakonec beznadějně utopí. ()

Reklama

Bounded 

všechny recenze uživatele

Hloupá nuda, jejíž jediné klady jsou Mirandiny vnady. Scéna, která se tváří trošičku normálně a žertovně je hodnocení zadků na pláži. Jinak je to těžké zklamání. Erotickou komedii si představuju jinak. Chtěl bych po ní zábavný děj, samotná erotika by klidně mohla hrát druhé housle. Tady tomu tak evidentně bylo, ale nikoliv stopáží, ale hlavně nezajímavou a chvílemi vyloženě špatnou kamerou. Ve výsledku tedy kromě té ženy opravdu není na co koukat a muž (a nejspíš i žena) se neubrání myšlence, proč se kouká na něco co se tváří jako intelektuálština, když to nevyváží ani kvalitu (soft)porna. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Mnoho pozitiv i negativ = průměrný film. Pozitiva: nejdokonalejší ženské tělo, dobová autentičnost, swingová hudba té doby, kamera, barvy, ... Negativa: slabý děj, špatně prokreslené postavy, občasná nelogičnost, všude hromady bobrů - tedy především chlupů ;-) vím, že to je dobové, ale v dnešní době je to tak trochu úchylka :D Je to taková oddechovka, nehledejte v tom ani porno, ani umění. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Miranda otŕča svoj zadok a dydy kde a komu sa len dá, Brass k tomu pridáva jeho neodmysliteľné oválne zrkadlá, podsukňové pohľady a cikajúcu ženu. Z režisérovho štandardu vyčnieva scénka, v ktorej dve kamošky hodnotia a tipujú profesie mužov na pláži podľa ich zadkov. Potešenie poskytol tiež nasledovný dialógový skvost: -Žeriem ženské, ktoré okamžite zvlhnú. - Ale nie, to je len pot a navyše musím ísť čúrať. A do tretice zaujal aj nasledujúci výrok: -Tráva, krv, peniaze a hovno: Pomník. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama