Reklama

Reklama

Geordie Shore

(pořad)
  • Velká Británie Geordie Shore
Reality-TV
Velká Británie, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Nový seriál inspirovaný americkým hitem Jersey Shore je zasazen do okouzlujícího města Newcastle, kde se "gang" osmi mladých opálených drsných chlapců a děvčat chystá strávit 6 týdnů divokou stylovou kalbou. V luxusním 5ti hvězdičkovém komplexu se společnými ložnicemi, šmajchlkůlnou pro "speciální návštěvy" a výřivkou, budou kamery MTV sledovat veškeré dění a aktivity hráčů, jejich práci přes den a noční tahy v jednom z nejznámějších podniků na Diamond Strip. Uvidíte slzy, záchvaty vzteku, drama a pobuřující chování, jaké umí rozehrát jen drsná mládež z Gordie Shore! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Já jsem prostě podělanej konzument těhle voyeuristicky stalkerských reality show ... a pokud si myslíte, že v americkém originu jsou festovní hovada, a že horší vzorky už nelze nikdy nikde nalézt, tak jste na obrovském omylu. Britové jsou hovada to the top, a dokazují to v každém dílu, během užívání si v klubech, které naleznete na šamponsky zavšiveném Geordie Shore. Blití, sraní, chcaní (všude možně, posledně do dřezu v kuchyňce), nadávání si do zrezavělych píč, bitky, blití, sraní .... tohle všechno tu je. Prostě si představte, že kalíte jak hovado (v poslední sérce dokonce po Evropskych městech ... i Praha se konala) a dostáváte za to škváru ... jo a nemusíte makat v obchodě s tričkama :) Geordie shore aka Neandrtálci mezi námi (které ovšem každý Ostravák potkává v hojném počtu podobně oblíkánych hlupáků na Stodo). ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudkovia dobrej vôle, vyhnite sa tomuto programu širokým oblúkom, čiže to nepozerajte, lebo takýto primitivizmus a hlúposť je priam odstrašujúci. Toto sa predsa nemôže človeku s aspoň trochu IQ nad opicou páčiť, lebo inak to nechápem. Veď to je vymývanie mozgov mládeži, akákoľvek snaha napodobňovať, či inšpirovať sa tým je chorá. ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

A jestli sem někdo nahodí i The Valleys, tak mě prosím informujte. Rád udělím další odpad. Vždyť ona to je Trash TV. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

jako realityshow jsou většinou naprosté kraviny, ale už dlouho jsem neměl pozdvihnuté obočí jako v případě Geordie Shore. Tohle je tedy něco. Totální chujovina s prvky demence, vulgarismů a obscéního chování. ()

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusní chlapi, co to přehání se steroidama a tlustý baby, co to přehání se solárkem ...nastěhujte je do vily a nechte je chodit každou noc pařit a *ukat. Vyliskat a nahnat to makat! ()

Yze odpad!

všechny recenze uživatele

Kromě toho,že toto "umělecké" dílo je o trapácích s trapačkama,kteří všichni vypadají jako sourozenci,je to vlastně o ničem.Discobuzno shit. ()

Warapeidza odpad!

všechny recenze uživatele

Dvacet minut stačilo. Asi nejsem cílová skupina ;o Proč jsou všechny "holky" tam strašně hnusné jak po nepovedené plastice btw? ()

Indenpendent 

všechny recenze uživatele

Bloody Hell! Každý kto sa na toto pozerá ,jednoducho musí vypnúť mozog a jednoducho vyčilovať. Ja viem je to tak strašne primitívne a tupé a tí ludia sú tam tak neskutočne hlúpy že to nieje ani legálne ale aj tak je v tom isté čaro ktoré ma neskutočne baví a baví ma pozerať sa na nich ako sa žerú ,žijú,pijú,sexujú a podobne.Nehovoriac o ich prízvuku ktorí je jednoducho perfektný. Vždy ked Ide Scotty - T pull a bird alebo sa Aaron opať raz neckin on with Marinie tak človek už jednoducho čaká že kedy sa zase niečo pokazí.Jednoducho .... Oi,Oi you little ragies ! ()

Reklama

Reklama