Reklama

Reklama

Kdo přežije - Filipíny

(série)
  • USA Philippines
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Obsahy(1)

Třicet devět dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden z nich získá titul poslední přeživší a vyhraje tak jeden milion dolarů. Chcete poznat krásy Filipínského moře, Tichého oceánu a jihovýchodní Asie? Sledujte 25. řadu Survivor Phillipines, která se odehrává podle názvu na Filipínách. Ten, kdo se nechá přechytračit nebo přelstít bude vyloučen. Důležité je také přizpůsobit se a zvyknout si na boje o vodu a pití. (reich)

(více)

Recenze (55)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně to sem nahodili. Pro mě je to jednoznačně jedna z TOP sérií, pravděpodobně bych ji zařadil mezi mojí TOP 5. Důvodů je pro to mnoho. Zaprvé skvělý nápad opět rozdělit soutěžící na 3 kmeny, čímž vzniklo víc vztahů a aliancí. Zadruhé velmi dobrý cit pro výběr navrátilců, i když já bych si přál místo bláznivého Russela raději šikanátorského Coltona z One World. Ale co bylo myslím nejsympatičtější na této sérii, je technický posun. Jedna lepší soutěž než druhá (žádné trapné opakování jako v Heroes vs Villains), výborná kamera, Landau s Vanacorem na nás tasili jednu lepší melodii za druhou a množství detailů, které dali Survivorovi úplně nový kabát a styl. Samotný vývoj byl až na poslední asi 4 díly dobře nepředvídatelný a vítězka jednoznačně zasloužená, i když nepatřila k mým favoritům. Oblíbení hráči: Penner, Malcolm, Skupin....neoblíbení hráči: Lisa (brzké vypadnuvší nepočítám) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Malcolm! Malcolm! Malcolm! - Pretty hot stuff! Díky Filipínám jsem zjistila, že si Survivoři s sebou na ostrov mohou brát kontaktní čočky, zajímavé. Ten seznam povolených věcí by mě dost zajímal (nebo snad šlo o osobní předmět?). Z navrátivšího Skoopina jsem měla radost, kdo by taky po Austrálii neměl. R.C. do Reunionu fakt zhubla. Malcolm! Dawson líbající Jeffa :), bylo milé, že druhého Jeffa při odchodu neprozradila. Přetlačování koulí bylo funny. Následné řešení netradiční, takže populární. A Lise bylo během Reunionu věnováno strašně moc prostoru, není to fér, chceme vidět/slyšet i ostatní. Pro Abi velmi poučná řada. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

křesťanstvím proti zimě a dešti, kozy z Wall Street, brazilská chodící debilia, looserský Russel podruhé, rána kokosem jako lék, Pennerova megachyba, hráčská deziluze o big moves které nikdy nepřišly a spoustu času si pro sebe kradoucí tragédie jménem Lisa - někdo má mozek, někdo má bratra a to koupání Whelchelovy famílie v oblečení je taky dobře uhozené, závěrečné strategické utrpení se dalo čekat ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hned na začátek říkám, že Filipíny pro mě nejsou nejlepší sérií od Heroes vs Villains a nadšení komunity mě překvapuje o to víc, když se tak vyřádila na One World, který třeba mně vůbec nevadil. Shrnu základní body. S fanoušky se shodnu na tom, že rozdělení na tři kmeny bylo dobrým krokem, stejně tak šance pro tři evakuované a mnoho nových soutěží. Cast na první pohled zajímavý a hlavně různorodý, ale ty vaše skvělé hráče opravdu nevidím. Matsing tragédie. Nepoučitelný a neschopný Russell, tupec Zane, pánbíčkářka Roxy, přefouknutá Angie, z které mi fakt nestál, narozdíl od naprosto božské RC. Tantang taky nic moc. Michael je pro mě stále ikona Survivora a RC byla kouzelná, ale nechutné trio Abi, Pete, Artis bylo na zabití. Vrcholem je pak uřvaný příběh jedné televizní hvězdy, která měla hrozně těžký život. Kalabaw tak jasně nejlepší. Jonathan baví a vypráví, Carter ne tak slizký, jak vypadá. Jeff mohl být za borce, bohužel řešil navrátilce, tak je za blbce. Dawson a její skoky na Probsta jsou už teď legendární. Malcolm a Denise těžce efektivní duo. Denise je určitě jedna z nejlepších žen ve hře vůbec, bohužel sympatie na bodu nula. Malcolm je možná svěží vítr, ovšem ikona ani zdaleka ne. Kmenovky díky mini aliancím bláznivé a zajímavé, ale kvůli nesympatickému osazenstvu nijak nervy drásající. Favorit: RC, Oblíbenci: Michael, Jonathan, Malcolm, Dawson. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrá řada. Opět jsem ani moc neměl komu fandit. Snad jen RC a Malcolmovi. RC má tak božskej smích, že se mi o něm normálně zdá. Takhle veselýho člověka jsem v životě neviděl. Skvělá Ponderosa a skvěle vyjela na Abi. Nejvíc mě srali Pete a Abi. Vítězovi to celkem přeju, protože ona umí strašně dobře mluvit před porotou. Oni vlastně poslední dobou vyhrávaj jen ti, co dobře mluví.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Teprve podruhé jsou soutěžící rozděleni na 3 kmeny, po dlouhých 12. sériích a 8 letech od série Kdo přežije: All Stars (od r. 2004). (Zix.)
  • Původně v této sérii měl být Ostrov vykoupení. (MGMCZ)

Reklama

Reklama