Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Recenze (80)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Od diskutabilního castingu na obou stranách (superfandové Shamar a Eddie?... vs. favoriti Francesca nebo Brandon Hantz?....), přes nesnesitelnou a odpornou manipulaci divákem (nesmyslný střih, kdy některé soutěžící z finálové šestky vůbec nestihneme poznat, zatímco jasně nadržuje jiným (a zbytečným), poprvé v historii produkcí nasazená druhá skrytá imunita do hry po sloučení atd..) až po silně neuspokojivé až otravné finále se snad nejhorší finálovou pětkou vůbec, Fans vs. Favorites 2 se stává možná největším survivorovským zklamáním. Vítěz: 2* - první půlka sezóny žádná hra, zbytek tichá a nenápadná hra typu Amber s otravnou osobností a sebeklamem o vlastních schopnostech, objektivně jakžtakž zasloužená výhra. Oblíbenci: Andrea Boehlke, Malcolm Freberg ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při hodnocení kamarádů (se kterými mám většinou podobný názor v kvalitě sezón) a při počátečním šoku, kdo všechno vyskákal z helikoptér, jsem tušila, že ta řada bude stát za hovno :D Jenže jak jsem byla připravená na nejhorší, mě ta řada docela překvapila. Název fanoušci vs. favoriti je trošku mimo, ale jak bylo na začátku řečeno – favoriti se vrátili, aby napravili ty největší omyly, které udělali a celkem (tedy u mě) si napravili reputaci. Fanoušci už byla horší kapitola. Tolik chyb od lidí, kteří by měli dle označení vědět, jak hrát, se nevidí. Ale já fandila těm druhým, takže mi bylo jedno, že tak rychle všichni vylítávaj. A pro mě docela nejzábavnější část, kdy skoro všichni favoriti převzali otěže a začli hned hrát celkem agresivně a mysleli si o sobě, že oni hrají tu nejlepší hru a oni jsou neporazitelný. Většinou mě tyhle kecy serou, ale slyšet to od těch exotů, mě fakt bavilo. Nerd, spešl agend, Corinne, Erik? Hanz udělal další ostudu, Malcolm, že není jen krasavec, Brenda že není jen slaďoučká a bože Cochran vyhrál několik individuálních soutěží? Život už nebude jako dřív :D A jak tu to tak čtu, tak děkuji sama sobě, že já nejsem takový fanoušek, nezajímám se o zákulisí apod. takže mě manipulace produkce, střihy kamery apod. nekazí celkem normální sezónu až na Reunion, co to mělo znamenat? ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste schopní dát této impotentní sračce plné idiotských hráčů vydávaných za hvězdy, kteří za 3/4 řady nepředvedli absolutně nic (zbytek ještě nebyl odvysílán) 86%, pak je načase zhodnotit, jestli tomu pořadu vůbec rozumíte a měli byste ho hodnotit, nebo jste jen konzumní ocasové. Tento shit si zaslouží pouze vrcholné opovržení nad jeho průběhem, obsazením, celkovou kvalitou a zábavností, tady není na místě dávat dobré hodnocení jen proto, že je to Ten "Survivor". Jeff Probst potvrdil, že je největším nádorem současného pořadu, tak doufám, že si sledování pořádně užil (sám si tam nasral hráče, které chtěl jako jediný vidět znovu), já se posral nudou podobně jako u One World a jediná ucelená myšlenka po sledování většiny epizod, byla: "Kdy už konečně tato ohavná sračka (současný pořad) skončí?"... 20% (po finále půjdu s hodnocením jistě ještě níže) /// edit: A s hodnocením níže skutečně jdu, jelikož vítěz je nejhorší v celé historii pořadu. Český Trosečník pomalu a jistě klepe na dveře, povolejte Vašuta, nemá už co zkazit. 5% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavní problém Caramoanu spočívá v tom, že fans nejsou skuteční fans a favorites nejsou skuteční favorites, i když se to Probst snažil stále trapně zdůrazňovat. Přišlo mi, že polovina fans viděla Probsta podruhé v životě. Erik a Cochran jsou skuteční fans, ale rozhodně nejsou favorites, stejně tak Brandon a Dawn. Procpání Fran kvůli Phillipovi je pak ukázkou naprosté demence pana Probsta. Jinak by se celkově nejednalo o úplně špatnou sérii. To, že se ke konci dost zvrhla, je věc druhá, ale k tomu se dostanu. Dalším velkým selháním (Probsta) je ženský cast fans. Milf + čtyři mladé holky, z toho tři blond. WTF? První polovina opravdu nebyla špatná. Favorites začali drtit fans, Phillip jel podle BR rules a začal šaškovat se svým týmem. Malcolm se připravoval převzít otěže hry a Corinne se to chystala rozjet ve svém bitch stylu. U fans mě bavil sice jen Reynold, ale to jeho ego mi někoho připomínalo, takže jsem mu začal fandit. Jak jsem Corinne nesnášel v Gabonu, tak tady uznávám, že její vypadnutí zapříčinilo tragický úpadek celé série. Pár bláznivých kmenovek mě sice zkusilo přesvědčit o opaku, jenže pravidelné vypadnutí osoby, která měla charisma a snahu hrát místo osoby, která je na přes držku, mě zase pomalu utvrzovalo v tom, že to skončí hodně špatně. Posledním hřebíčkem do rakve bylo vyřazení Brendy. Nic nechutnějšího jsem od pověstné ukázky, jak negr umí držet slovo na Fidži, neviděl. Dawn si veškeré urážky a ponížení zasloužila, a jelikož finálová pětka byla celá k smíchu, tak jsem za Cochrana vlastně rád. Jeho sebeshazující kecy, které používá jako obranu proti okolnímu světu, mě zase bavily, i když jeho údajná geniální znalost hry byla už dost otravná, stejně tak jeho lezení do prdele Probstovi, který si to jako správný egomaniak užíval. Kvůli kamarádíčkování s Probstem je Cochranovo vítězství sice podezřelé, o nadržování režie ani nemluvím, ale je rozhodně lepším vítězem než ta držka, která schovává svou nechutnou povahu za rámec hry. Favorit: Brenda, Oblíbenci: Phillip, Reynold, Cochran, Sherri, Hope. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

utopené zuby, namachrovaný krocan, mistr v zadržování dechu a double agent, důvěra Dawn jako cesta do pekel, deziluze v několika levelech - především fyzická hrozba je ničivá, neviditelná Brenda a castingové superpeklo ve kterém Corrine nastartuje sérii vyhazovů po které není komu fandit a zanechá diváky v dementním ufňukaném údolí. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se mi nehodnotí snadno. Jako taková mě bavila. Má opravdu hodně zajímavých okamžiků i situací a rozhodně nepatřím mezi ty, kteří ji berou jako nejhorší řadu ze všech. Nene, One World, Nicaragua, Vanuatu a Thajsko byly ještě (nutno dodat do té doby) horší. Caramoan je až pátý od konce :-) . Jenže...tohle byla vlastně první série, na kterou jsem koukal průběžně. Všechny předchozí jsem nakoukával se zpožděním a mohl si je vychutnat najednou. Tady jsem ovšem měl jen jeden díl za týden, koukal na vystřižené scény, na Live After Show, na Ponderosu. Takže jsem k této sérii přilnul určitě víc, než by si zasloužila. I díky tomu, že jsem se začal více zajímat o zákulisí této soutěže, četl rozhovory, twittery a tak dále, je to také série, která mi Survivor začíná zhnusovat. A proto nakonec nedávám čtyři hvězdičky, na které bych to jinak cítil. Nespravedlivý air time, ostudné manipulace s divákem pomocí lživého střihu, ovlivňování hry produkcí a samozřejmě vrchol všeho je totální fiasko na reunionu. Tohle se prostě nemělo stát. Proč prostě má produkce potřebu měnit realitu v reality show? Myslí si, že když z hráčů udělají blbce a něco čím nejsou, tak že se budou diváci více bavit? Nikoliv. Alespoň u mě to tak neplatí. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje náznak spoileru! Pokus navázat na úspěšnou šestnáctou sérii nedopadl v mých očích zas tak dobře. Série plná bláznů, kteří měli bohužel to štěstí, že měli počty a plno oveček, které především jednoho poslouchali na slovo (jak je to vůbec možné...) a nová skupinka fanoušků také neoplývala výraznými osobnostmi, až teda na pár vyjímek. Průběh šel mimo má očekávání, takže po vypadnutí poslední oblíbenkyně, která zůstala ve hře, šlo jen o to dodívat se. Vše to dojebala bezzubá Dawn, nebýt jí, mohla to být bezvadná série, bohužel jí někteří lidi věřili a doplatila na to celá skupinka. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Allie. Neoblíbení hráči: Phillip, Shamar, Brandon. Blázni série: Phillip, Brandon, Dawn. Lépe to co cítím vystihl v komentáři uživatel heyda. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě bohužel začíná téhle show docházet šťáva a baví mě většinou jen série, kde se objeví returning players. Když jsem ale viděla, kdo všechno vyskákal z tý helikoptéry na začátku, tak jsem jen zírala, tohle, že by měli být ti favorites? Je fakt, že některé jsem viděla zpátky dost ráda, ale druhá polovina tam neměla snad vůbec co dělat. Nicméně, na rozdíl od většiny lidí tady se mi ta série nakonec docela líbila a to i přesto, že mi tak polovina castu byla děsně nesympatická a ti, které jsem měla ráda vyloučili až moc brzo. Přesto jsem ale poměrně ráda za vítěze, jeden z mála, kterého jsem měla docela ráda. 4* jen doufám, že se Malcom objeví ještě v nějáké sezóně O:) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DivX/// Casting 8/10 Děj 9/10 Střih 8/10 Kamera 8/10/// PLUS: Favoriti: Brenda, Cochran, Reynold, Malcolm, další oblíbenci: Andrea, Erik MÍNUS: neoblíbenci: Shamar, Filip, Brandon/// Shrnutí: Tuto řadu už jsem viděl podruhé. Protože si však rád nepamatuji, tak mi nevadilo se na ni podívat podruhé. Všiml jsem si, že jsem napoprvé dal 5 hvězdiček. No přehodnocuji na 4, i když mezitím co jsem stihl kouknout na 29 řadu a jsem u finále 30té vlastně zvažuji, že těch 5 je adekvátních. Především proto že sestava, až na pár otravných jedinců je zde skvělá. Ta společnost lidí, tady by jsme s nimi v té hře chtěli být. A Cochran předvedl velice zdařilou hru a také to jeho komentování byla zajímavé a zábavné a také dost trefné. Problém jsem měl s fanoušky, až na dva byli dost zbyteční a tady se cast nepovedl. Ale favority jsem si moc užil./// Celkem 83%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor na spilery. Ať nejste nasraní. Tahle série není z celkového pohledu kdovíjak úchvatná a perfektní, ale obsahuje několik velmi silných, takřka až nezapomenutelných, momentů. Z mého pohledu nejzajímavějším momentem je absolutní zešílení mladého Russela, který v této sérii rozhodně nevystupuje v roli světce vedeného samotnou rukou boží, jak tomu bylo v Jižním Pacifiku. Dalšími super postavičkami jsou negři. Na každé straně jeden. Na straně fanoušků 150 kilový mariňák Shamar, který dokázal denně proležet 19 i více hodin. Na straně druhé Phillip Sheppard - narcista, totální magor a údajný bývalý federální agent. Tohle trio se staralo o veškerou zábavu. K tomu si troufnu na vrch přidat jednu luxusní kmenovou radu, přičemž sami poznáte kterou. Na závěr mě velmi potěšilo vítězství a předvedená hra zrzavé bílé tempery Cochrana. Musím smeknout svůj širák před změnou, kterou si za dva roky prošel. Jinak, jak už jsem uvedl, série bohužel nepřináší mnoho zvratů, či napětí. Vidím to na zlatý střed. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna z nejslabších sezón je za námi. Vítěz nakonec vcelku zasloužený, i když v porotě bych našel víc adeptů, kteří by si to zasloužili. Bída této série začala už s castingem a rozdělením kmenů (proč proboha nepromíchali fanoušky s oblíbenci hned na začátku???) a vlekla se vlastně až do konce. Veškerý vývoj byl ve smyslu: dobří stratégové se mezi sebou navzájem vymlátí a zbydou jen emočně labilní nesympatičtí nehráči. Jeffova snaha stále tlačit na emoce ho úplně zaslepila a na obrazovce tak máme možnost vidět jedno emoční zhroucení za druhým, furt někdo bulí, soutěže jsou nudné a okopírované z předchozích sérií a ani odměny nemají žádnou kloudnou úroveň. Fyzicky to byla pohodička, skoro jim tam nepršelo, brzo dostali nejrůznější komfort, soutěže dost snadné (kde jsou doby náročných vodních soutěží jako v Cook Islands)...no prostě jedna velká nuda._____Zklamání: fanoušci (jediný schopný byl Reynold), Brenda (totálně mimo dění), Erik (dobrák, ale jako hráč jalový), produkce + Jeff (těm připisuji největší podíl na dojebání této série). Co tato série přinesla naopak pozitivního? Malcolm a Andrea si řekli o místenku v případné superhvězdné závěrečné sérii. Toť vše... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším failem Fans vs Favorites 2 je jeho samotný název. Z kmene fanoušků jestli před zahájením hry věděli, co je to Survivor tři hráči, tak je to moc. Plahočící se, znuděné, hru neobládající držky jako Hope, Shamar, Allie, Matt, Julie a vlastně i Eddie, ať mi neříkají, že patří mezi fanoušky hry (Lauře, Reynoldovi, Michaelovi a snad i Sherri jsem schopen uvěřit). Prostě další Probstův dementní cast na zakázku (tři věkově stejně mladé blondýnky a z toho jen Laura, která se nepřijela opálit, "zašukat" a zhubnout), válečný veterán, hipík, homosexuál, sportovec a milfka. A u Favoritů je to ještě bolestnější, status opravdového favorita, tudíž hráče, který ve své řadě vynikal svými schopnostmi a ne otravností, arogancí, naivitou, hloupostí a looserstvím (zbylích osm a hlavně Brandon Hantz se ukázal být ohromným castingovým přešlapem, který si bude produkce v čele s hlavounem Probstem jistě dlouho vyčítat) splnili pouze dva Brenda a Malcolm. Proto se není co divit, že série, co do zajímavosti skončila naprostým propadákem a bude po právu považována, za jednu z nejslabších. Navíc počínaje zredukováním účastníků na polovinu, do samotného příšerného finále, šlo jen o diváckou bezmoc a utrpení. Hrozně nerad dávám Survivoru pouhé dvě hvězdy, ale v případě Caramoanu nemohu jinak. Z finálové pětky mi bylo až fyzicky nevolno (tak špatné to nebylo ani v Nicarague a Thajsku). Vítěze překousnout dokážu, ale vidět tuto osobu, už v Survivoru nikdy nechci. 50% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz jakž takž vyspravil tuto "hvězdnou" sezonu. Caramoan jako jinou sérii navíc dost rozděluje absolutně nezáživná část před sloučením a více čí méně nepředvídatelná hra po sloučení (souhlasím s diskutabilními kroky produkce), kde bohužel otěže převzali ti méně zajímaví členové hráčského osazenstva, což na rovinu nebylo asi takovým překvapením, když se z castu jako takového dalo seriozně fandit jen pár lidem a některým, jen čistě s faktu, že celá řada je taková nijaká. Určitě zklamání. Celá řada má sice momenty, ale ty jako celek dobrou řadu dokázat neudělaly. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Cochran ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Skvělá řada, kde se navrátili spíše průměrní slavní účastníci, nicméně s pár výjimkami velmi zajímaví. Dlouho jsem se tak nenasmál u Survivora jako když úřadoval The Specialist a jeho Stealth R Us. Mělo to drajv, často se přelévala moc a dokonce i nenápadní hráči, snad krom Sherri, vymýšleli různé strategie. Možná někomu přijde finálová pětka nudná, plná outsiderů, ale to spíš zapříčinila téměř dokonalá hra Cochrana a Dawn, kteří se zbavovali silných dříve, čímž jejich hra získala naopak na síle. Musím uznat, že casting fanoušků se příliš nepovedl, ale ti lepší vydrželi do sloučení a nudní příliš nezabírali prostor, protože skončili velmi brzy. Vítěz absolutně zasloužený. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si z této série pamatovat - Francesca zase vypadla první. Brandon je stejné číslo jako Russel. Vždy je radost vidět někoho ze Survivor: Nicaragua. Dawn je nuda. Zachraňuje to vítězná osoba série, jejíž vzestup ke slávě je radost sledovat. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série byla docela dobrá, některé kmenovky se vryly do paměti (vyloučení Brandona a Phillipa), ale za Reunion?! max ty 3 hvězdy. Reunion byl totální propadák. Polovina castu tam seděla jak na hanbě v publiku, a z té druhé poloviny se ani všichni nedostali ke slovu. Ano, Brandnova vina, ale stejně. Nejhorší Reunion.... ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice byl Reunion naprosto příšernej a to snad poprvé, ale stejně to moc nemění na tom, že mě to neskutečně bavilo. Ohledně Favoritů vůbec nevim co tam dělala Francesca a Erik a u Fanoušků se dalo koukat jenom na Reynolda, Matta a Michaela. Sralo mě, že se Eddie dostal tak daleko. Vůbec nic nedělal a připadal mi z FINAL 4 ten nejslabší. Nejvíc mě překvapila Brenda, která se naprosto změnila a od její dřívější série a strašně jsem jí to přál, škoda. Ostatní Favoriti naprosto váleli a byla sranda se na to koukat. Vítěz ujde, hodně se změnil, ale jako vítěze bych viděl radši někoho jiného. A snad nejlepší Ponderosa vůbec. Hodně dobrá série. I když horší, než Mikronésie, ale stále dobrá. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já teda upřímně některou tu kritiku tady nechápu. Podle mě tahle série k těm top možná 10 patří. A to opravdu nedávám 5 hvězd každý řadě. Když to shrnem, tak favoriti byli navolený celkem dobře. Francesca tam neměla co dělat absolutně, co si tak vzpomenu. Jinak Branda, Andrea, parádní pokoukání, silný jak fyzicky, tak strategicky. Malcolm pro všechny velká neznámá, škoda že ho odhalili, možná se přidal na špatnou stranu, ale rozhodně ještě třetí šanci dostane. Erik velkej blbec zminula, kterej měl smůlu dojít až do finálovky. Phillip, zezačátku sem z něj měl radost, ale pak už jenom žvanil a přál sem si aby ho vyhodili, i když se od Bostona lecco naučil. Cochran, nemůžu říct ani slovo, zaslouží si, aby se mu říkalo příjmením, výhry v individualních soutěžích, hra o kterou se tam staral, měl to dá se říct pod kontrolou, aniž by potřeboval skrytý imunity...U fanoušku bylo fajn, že se do sloučeni dostalo pár "svalovců", hned ty Challenges sou o něčem jiným, Reynold opravdu bojovník, Eddie jeho parťák, ne tak dobrej, měl milion šancí vyhrát imunitu a stejně to nezvlád dohrát, jinak bída. Velkej Brandon Hantz ukázal opačnou stranu mince, neumí si vydobít ten správnej respekt jako strejda, tak musí přehánět a vyvádět, udělal jim velkou škodu, nakonec chtěl rozbít Phillipa a udělal opravdu slušny divadlo, kdy sem se bavil, ohromnej bojovník v soutěžích a je škoda, že musel takle skončit, bohužel už ho asi neuvidíme...Kmenovka legendární, kdy Malcolm vytáhnul oba dva náhrdelníky a zachránil tak 3 amigos, ale to bylo bohužel všechno. Závěrečná kmenovka od Brandy hodně silná, ale co s nima, Down dělala sračku a Sherri hrála tužku, nikdo jinej než Cochran vyhrát nemoch a zaslouženě, kdo by to byl po první sérce řek, že na to má, zrovna on :D ()

Reklama

Reklama