Reklama

Reklama

Život ve strachu

(TV film)

Obsahy(1)

Před třinácti lety jí internetový nápadník zavraždil rodiče. Detektiv se nevzdává naděje na vypátrání vraha a zjišťuje, že neznámý pachatel se neustále pohybuje v její těsné blízkosti (oficiální text distributora)

Recenze (13)

alambert 

všechny recenze uživatele

Tak schválně, kolik idiotů ohodnotí tento film do 21:50... Ráno tu žádné hodnocení totiž nebylo. A hle, už se samozřejmě jeden našel... Tak to vypadá, že konečné číslo dnešního zkoumání je 9... :.-D ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tuctovy thriler zo skoro ziadnou atmosferou a ked sa uz konecne dostal priestor pre napinavejsie casti filmu tak to nedopadlo zrovna v najlepsom zmysle slova. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Béčkový thriller, špatní herci, otravná hlavní hrdinka, neustálé pseudohororové smyčce, nelogičnosti atd. 35% ()

ifca88 

všechny recenze uživatele

Bože to byla kravina...herecké výkony hodné telenovely, slaboduchý scénář, spousta nelogičností a "velké finále" na tři minuty (možná díky bohu)...nechápu, že jsem to dokoukala do konce.. ()

Ilus 

všechny recenze uživatele

Bohužel nic zvláštního, odhadnutelné poměrně snadno, kromě celkem sympatické hlavní hrdinky nevýrazní a ne moc dobří herci, děj převážně nudný, zcény chvílemi trapné a z těch kytiček, co malovala, by si těžko někdo sednul na zadek. Ne vyloženě odpad, ale rozhodně nic, co by nějak extra stálo za zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama