Reklama

Reklama

Džundžó Romantica

  • Japonsko 純情ロマンチカ (více)

Obsahy(1)

Stýská se vám po některém z mileneckých párů z anime Junjō Romantica (2008)? Proč si tedy nezpestřit čekání na další řadu tohoto úspěšného seriálu krátkou vsuvkou v podobě dvoudílného OVA?

V první části z roku 2012 společně vyrazí Hiroki a Nowaki na labutí jízdu Shindai vlakem, Yo a Shinobu se dostanou do drobného konfliktu kvůli jejich věkovému rozdílu a samozřejmě nesmíme zapomenout ani na hlavní dvojici, s níž se ponoříme ve vzpomínkách do doby, kdy se Misaki pod taktovkou Usamiho připravoval na přijímací zkoušky na univerzitu.

V druhé části z roku 2015, která se soustředí do doby, kdy se odehrává i třetí série, se konečně Nowaki odhodlá posunout jeho vztah s Hirem na další úroveň, a rozhodne se ho stvrdit společnými prstýnky. Yo a Shinobu spolu sice už nějaký ten pátek také bydlí, ale jejich soužití je stále rozděleno do samostatných ložnic, což v Shinobuovi živí podezření, že se s ním chce Yo ve skutečnosti brzy rozejít. Netradičně se podíváme také za vedlejší dvojicí ze spin-off série Sekai-ichi hatsukoi (2011) na Ryuuichiroua a Kaorua. A to by to nebyl svět Junjō Romantica, kdybychom se chvíli nevěnovali i Usamimu a jeho novému literárnímu projektu na téma „první společný zážitek". (EMIA)

(více)

Recenze (2)

loveless 

všechny recenze uživatele

Krátké OVA vycházející 4 roky po prvních dvou sériích anime. Několik minut s každým ze tří párů úplně zahřeje u srdce - milá jednohubka pro fanoušky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama