Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Myšlenkou není normalizovat, co tito lidé dělají. Část toho, co je na tom tak skvělé, je to, že to jde proti normalitě," popisuje James Franco námět dokumentu své dlouholeté spolupracovnice Christiny Vorosové. Snímek uvedený na Sundance Film Festivalu odhaluje pozadí „říše fetiše" kink.com. (Letní filmová škola)

Recenze (6)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatický, i když nijak strhující pohled za zdi ikonické cihlové pevnosti (ve skutečnosti bývalé zbrojnice, to má styl) v San Franciscu. Režiséři s upřímným zápalem pro věc a "herci" s upřímnými orgasmy. Takovej malej ráj na zemi. Až se jednou do SF podívám, tohle bude první místo, kam zajdu. A zažádám o práci. Samozřejmě u PC, ale to neznamená, že si občas nebudu moct odskočit s Markem na kafe. Nebo s vícero "Marky"... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice dobře natočený dokument, stejnou měrou o natáčení porna, jako o samotném BDSM a o tom co přesně to znamená... a také o tom jak moc je Kink.com a obecně samotné konsensuální BDSM, pro mnohé velmi překvapivě, feministické. Protože toto je, jak je v dokumentu dobře vidět, doména žen snad ještě větší než mužů. A také že nejsou žádoucí žádní Velcí Drsní Dominanti, žádné drcení koulí kladivem, ale sub vždy na prvním místě, sub který má kontrolu nad situací, ať už ho při tom natáčí kamera nebo ne. 8/10 ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Dokument o sado-maso praktikách, který je natočený s humorným nadhledem a má několik zábavných i dojemných míst? Zní to jako protimluv, ale je to opravdu tak. Nejspíš je za to zodpovědná režisérka Christina Voros, která původně film s touto tematikou točit nechtěla, ale donutil ji k tomu (můžeme se dohadovat jakou metodou...) její spolupracovník James Franco. A asi právě proto, že jí je celý tento svět BDSM vlastně vzdálený, nepodlehla svodům laciného šokování - k čemuž téma svádí - a přinesla velmi zajímavý a podnětný snímek vzbuzující řadu otázek. ()

sumperacek 

všechny recenze uživatele

Kink je dokument americké společnosti, točící BDSM materiál (bondage, discipline, dominance, submission, sadism, masochism). Většina výpovědí ať již samotných modelů nebo režisérů argumentuje proti nesouhlasným názorům americké společnosti. Pro mě to byl zajímavý náhled do této branže, hlavně po stránce rozdílu v motivaci herců BDSM a klasického porna. ()

MutantMarana 

všechny recenze uživatele

Princezna je defuckto jiz legenda. Stale ji to slusi a stale dava. Treba jako Claire Adams, nebo Wenona, to jsou buchty co se v byznisu stale drzi a porad to ma nejakou uroven. Pamatuju ji jeste mladinkou v serii Insex. Vse super (treba Bound gangbangs) ovsem pouze pro pozitkare, o sexu to neni :o) ()

Reklama

Reklama