Reklama

Reklama

Bakaláři 1997


Zlatá česká hlavička (E11)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bakalářský příběh o autech a hloubavé české povaze... Bakalářská povídka zpracovává tentokrát téma motorismus a paragrafy. Advokát Škoda (Luděk Munzar) vypráví o pozoruhodném a v mnohém současném případu podvodníčka, který – ač na svůj podvod tvrdě doplatí – usilovně pokračuje v hledání dalších křivých cestiček vlastního prospěchu. Jak to dopadne, když se jeden fígl nepovede aneb tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak se to dělalo v devadesátých letech. "Já jsem v podstatě nekrad, to byla zasloužená odměna." Zajímavé, že takhle k tomu přistupovali i někteří politici a nikomu to nevadilo. A dnes se protestuje proti Babišovi, který si zasloužených odměn od státu na dotacích připsal hned několik. Bohužel to ukazuje, kam jsme to v devadesátkách dopracovali a dodnes se z toho nemůžeme vzpamatovat. Tohle je už spíš k pláči než k úsměvu. A aby toho nebylo ještě málo, tak se svým vlastním podvodem jde k advokátovi a naivně si myslí, že se na to nepřijde, to už ani při nejlepší vůli nejde pochopit. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A já v podstatě ani nekrad, to byla vlastně jen taková zasloužená odměna za to, že jsem objevil tu správnou mezírku !!" - "No, tak teď vás čeká jiná zasloužená odměna !!" ;) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama