Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotický a lidský chlapec se spojí, aby zachránili své rodiče, kteří jsou drženi v zajetí v organizaci Kinetech Labs, která financovala robotova tvůrce. A tak se oba kluci vydávají na dobrodružství, aby přelstili zlého Kinetecha. Henry možná není nejpopulárnějším klukem ve škole, ale rozhodně je tím nejchytřejším, což má svoje výhody. Zvlášť když narazí na rozbitého robota, kterého pojmenoval Cody. Když ho opraví, zjišťuje, že to není obyčejný stroj – je to vysoce inteligentní vyhledávací a záchranný robot, kterého vysvobodil jeho vynálezce ze spárů zlovolné organizace Kinetech Labs, jež ho chtěla využívat pro vojenské účely. Cody a Henry se spřátelí, ale málem jim všechno překazí Kinetech, který vystopuje Codyho a unese ho zpět do laboratoře. Naštěstí je tu ještě Codyho vynálezce, který se cítí provinile, a tak se s oběma chlapci spojí. Když Kinetech unese Henryho matku a vynálezce, musí chlapec se svým robotem přelstít zlouny a zachránit své rodiče. Akcí a humorem nabité dobrodružství pro celou rodinu přináší tvůrci Spider Mana, X-Mena a Iron Mana! [Zdroj: HBO] (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled rodinný film a na druhý taky. Takový ten klasický film, kdy na vás hned dýchne, kdo je záporák, kdo je hodný a jak to dopadne. Proč ne, jen kdyby se tenhle kousek nesnažil vypadat tak strašně moc dobře. Moderní pro mladé, takže robot tu musí rozhodně tančit hip hop. Snímek je strašně sladkobolný, což je jeho problém. A problém většiny amerických filmů. Prostě se moc musí tlačit na pilu, jako kdyby to jinak nešlo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $227,000▐ rodinná komédia ktorá sa snaží ísť v šľapajách filmu Číslo 5 žije ale nakoniec sa to radí len k takej skôr béčkovej verzii aj keď ako tak stráviteľnej, robot je celkom fajn aj keď je počítačovo animovaný /40%/ ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

82 minut jsem měl skouknuté za 30 min.. Protože je to bohužel ohrané klišé se strašnými hereckými výkony, ještě horší hudbou a ještě ještě horším scénářem... I když je to hned od začátku vidět, že se to dělalo pro děti, tak ani menšímu publiku bych to nepouštěl, což je škoda, vypadá to jako dobrý nápad, ale bohužel.... HODNOCENÍ: 13% (1*) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ano, věděl jsem úplně přesně, do čeho jdu, takže jsem víc než průměrnou podívanou nečekal, ale jelikož mám strašně rád film Číslo 5 žije, tak jsem pořád trošičku doufal, že by to nakonec nemuselo být špatné. Bohužel bylo. Celý ten film je jen vyloženě pro děti, což by mi tolik nevadilo, kdyby nevypadal tak chatrně a nesnažil se být za každou cenu "cool". Neřeším tolik efekty jako to, že to má strašné herecké výkony, že je to strašné klišé a jsou zde snad všechny typické prvky těchto rodinných filmů (šikana hlavního hrdiny, tajná láska hlavního hrdiny, rozvedení rodiče, otravný starší sourozenec, který ale ve skutečnosti je hodný, cukerínový konec...) a co mi vadí úplně nejvíc je kamera. Jméno kameramana si budu muset někam poznamenat, protože jsem snad ještě nikdy neviděl tak divně zvolené umístění záběrů, protože drtivá většina z nich mi přišla úplně mimo. Navíc to chvílemi vypadá, jak nějaký horší televizní film z Disney Channelu (a to už je sakra nízká laťka)... Pak je tu taky ještě pár pokusů o humor, které pobaví asi jen ty nejmladší, děj příliš nablblý i na film pro děcka a taky je to dost nudné. A hlavně nechápu, proč je to žánr dobrodružný a proč se to v češtině jmenuje Dobrodružství s robotem, když k nějakému dobrodružství vlastně ani nedojde... Zklamalo mě to ale dost - a to jsem od toho skutečně nečekal skoro nic. Radši se zase vrátím k oběma dílům Číslo 5 žije... Lepší 1* ()

ecceHOMMO

všechny recenze uživatele

Jednoznačne určené deťom. Dospelí si akurát tak môžu zaspomínať, a usmievať sa popod fúzy, že niekedy dávno by sa im to páčilo tiež. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom shitu nehrál Bobby Coleman hlavní roli, tak dám neoblomně jednu star. No, dám dvě, ale předpokládám, že za 30 járů, kdy budu trpět senilitou a možná zhlédnu tuhle frašku, udělím jí pouze jednu hvězdu, vole. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Hodně pohádkově pojaté a nadnesené, nicméně to k rodinným filmům patří! Firma Kinetech vyvinula nové super-roboty připravené na pomoc a záchranu lidstva v jakékoliv situaci. Jenže účel má být nakonec jiný, mají sloužit na ničení a války. Stvořitel malého robota, proto rychle smaže nejdůležitější data a robotovi dá příkaz před společností prchat, ta ho dostihne na střeše, sestřelí a robot spadne do kontejneru, kde se zrovna schová ne příliš oblíbený a šikanovaný chlapec. Toto střetnutí s robotem mu a jeho rodině obrátí život vzhůru nohama. Díky jeho chytrosti k technice robota opraví a stanou se z nich opravdoví přátelé... Když však zjistí kdo je jeho stvořitel, rozhodne se ho vrátit. Pouto je však tak velké, že táta robota s ním příjde za rodinou zpět, aby byli štastní a byl ve zprávných rukou... Jenže toho využije firma, která je sleduje na každém kroku a čeká kde se robot ukrývá. Všichni se tím dostanou do zajetí a co víc, z robota chtějí udělat řídícího velitele, všech zlých vyrobených a připravených k boji! Jak to celé nakonec dopadne? To se nechte překvapit v této svěží, pohodové, místy zábavné akční rodinné-scifi podívané! 55% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Béčková rodinná sci-fi dobrodružná komédia. Na nedeľné poludnie do TV ako tak stráviteľné, inak blbosť, ktorej sa neoplatí venovať pozornosť. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Natož, že je to pro děti, tak docela nuda. Robot ujde, příběh klasika z podobných filmů pro děti. Triky nic moc. Škoda, čekal jsem že se aspoň pobavím. 35% ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná blbost o robotovy kterej si myslí že je borec. Všechno co řekne tak je trapný a nudný , jako tento film. tenhle film je určen tak pro malé děti. Fuj ! ()

Rado-KE 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná béčková komédia. Herecké výkony na pomerne nízkej úrovni ale pri béčkovom filme som iné ani neočakával. Celkový dojem z filmu dobrý. ()

Hpatrik odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, co jsem to právě viděl?! Takhle neuvěřitelně stupidní céčko musí snad poznamenat i samotné děti! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem stupid béčko, ale ne béčko pro děti. Nevadí, alespoň jsem si odpočinul. Ovšem nyní nevím jak hodnotit. Udělal jsem u filmu dost práce, nebavil mne, ale zase nelze mu nedát nic, protože profi přístup znát byl. Ano v podstatě je to děsná volovinka, určená pro děti, ale možná někde chytne celou rodinu. Budiž, dávám čtyřicet, ale víc nemohu. Podruhé určitě ne, je to jen za snahu filmařů pokusit se o něco jako „Číslo pět žije“. Ovšem každý pozná, že zde jde o nebe a dudy. Neviděl jsem originál, tak nevím jakým hlasem robot mluvil, ale v dabingu to hodně pohnojili. ()

Happy98 

všechny recenze uživatele

O muj boze to byla hovadina. Kdyby ten stupidni robot aspon na konci chcipnul, tak by mi to zlepsilo o dost naladu, ale to by pak nebyl Happy End pro deti a nemohli se vsichni po americku radovat a mit se radi. Neprijemnej robot, neprijemni herci, 10% tomu davam asi fakt jen kvuli tomu, ze ten film neni urcenej pro me ()

Kackucka 

všechny recenze uživatele

Jak už zde bylo několirát zmíno, jedná se o film, tedy spíše pohádku, která je určená vyloženě malým dětem. Jsem milovnice pohádek a aimovaných filmů, ale tohle bylo i na mě příliš infantilní. Nicméně, nepatřím do cílové skupiny pro tento film. Nicméně já tohle svým dětem určitě pouštět nebudu. Jedno velké klišé. ()

Reklama

Reklama