Reklama

Reklama

Michael a Matty končí střední školu a uzavřeli dohodu, že si navzájem pomohou, aby přišli  o panictví ještě před maturitním plesem. Jejich plán však dostane trhlinu, když se Matty svěří svému nejlepšímu příteli, že je gay. Michaelovy nešikovné pokusy pomoci Mattymu, aby  zapadl, neprospívají jejich dlouholetému přátelství. Jejich přátelství je vystaveno další zkoušce, když se Michael zamiluje do bývalé  přítelkyně Mattyho a Matty se zamiluje do chlapa, kterého by mu Michael neschválil. Maturitní ples je blízko a Michael s Mattym musí nejdříve spravit své kamarádství a pak vyřešit jejich milostný život. (TV JOJ)

(více)

Recenze (32)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Komedie??? Já jsem se tedy nesmál. Je to zoufalý romantický film s nesympatickým hereckým obsazením. Navíc Dakota Johnson vypadá na 35 let a ve filmu hraje náctiletou :-( ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem víc. Ne, zázraky, ale papírově to vypadalo na pohodovej film o puberťácích, ale tohle bylo víc trapný a nudný, takže to přebilo i ty světlejší okamžiky, kdy mě film bavil. Aspoň že Dakota Johnson je správňačka, ale to film nezachrání. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů ohledně sexu funguje ("a ty seš teplej jakože šoustat do zadku, nebo jenom přiteplalej, něco jako Justin Bieber?"). Celkově ale nuda. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Není to kdoví jaký zázrak, ale myslím, že koukat se na to dalo. Aspoň mě osobně celý film dost rychle utekl. Zase nemůžu říct, že bych se výborně bavila po celou dobu. To ne. Jedná se o průměrnou americkou teen komedií, která nepřínaší nic novýho. Sympatický herecký obsazení tenhle film určitě zvedá z podprůměrnosti. 60%. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Není vtipný si (znova) dělat prdel z filmů s Nicolasem Cagem (těch, kde má divný vlasy), když je to ve filmu, jenž je ještě méně podařený, než kterýkoli jeho film (včetně toho, kde má nejdivnější vlasy). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný film se dvěma kamarády, kteří se znají celý život a jeden druhému oznámí, že je gay. Film mě pobavil a klidně bych se na něj podívala znovu. Akorát mi chybělo větší rozvedení vztahů mezi postavami. Přišlo mi, že by člověk v reálném životě reagoval trochu odlišně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, že komedii - romantickou - není možné dělat jen o heterosexuálních párech, ale také případně o páru homosexuálním. Není ani tak s podivem, že je to stejně užvaněná nuda jako v případě klasické heterosexuální romantické komedie. Hlavně aby to nebylo nějak morálně závadné... Ach jo, kdy se už ti Američani naučí i do mainstreamu trochu kopnout? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

S gey-filmami sa v poslednej dobe vrece roztrhlo, tak tu máme ďalší z nich. Neočakával som nič, takže akákoľvek plusy mohli byť jedine prekvapením. Napokon to zase nebolo až tak zlé, na niektorých tých scénach a dialógoch sa dalo aj zasmiať, hoci tie trápne momenty dosť prevažovali. No rozhodne je to lepšie ako nedávny gey-film G.B.F., ktorý bol ukážkovou trápnosťou. Tento mal aspoň čosi do sebe a dokonca aj herecké obsadenie to v tomto ohľade celkom zachránilo. Samozrejme, nie je to nič prevratné. Proste priemerná teenage komédia, ktorá miestami prišla až príliš nútená. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem emocemi podbarvený film o přátelství, když u jednoho z kamarádů dojde k oné změně. Čeho jsem se dočkal? Velice špatně, bez atmosféry natočeného „teenagerského“ filmu, kde se hlavní hrdina (a nejen on) choval jako idiot a vůbec, celá zápletka a vše kolem působilo hloupě. Ani vtipné to nebylo a to se to nazývá „komedií“. 25% ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

40-50% ... Ako sa zachová váš najlepší kamarát, keď mu po rokoch priateľstva konečne poviete, že ste gay? ... Dá sa trochu aj zosobniť s určitými aspektami tohto filmu, no v konečnom dôsledku je finálny efekt žiaduci v tejto spoločnosti. Snaží búrať stereotypy ale dosť nemotornou cestou. Bolo to viacmenej sucho-parné a postavy tiež neboli extra bohvieako napísané. Nebolo to síce úplne nezaujímavé, ale chýbalo tomu mnoho. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě to, ale vyšší hodnocení dát nemůžu, i když snímek nepatří někam do koše a je s českým dabingem. Slabší, americky ploché, bezduché, sladkobolné a hlavně mi vadilo, že náctileté hrají všechni herci v hlavních rolích o 7-8 let starší. 3434 ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tak jo, je to obyčejná romantická komedie. Teda skoro. Protože jestli jste gay, tak si pár hvězd přidejte... Jestli mě paměť nešálí, tak je to první romantická komedie s gay párem a slušným rozpočtem, kterou jsem kdy viděl. A bavil jsem se parádně, i díky extrémně sympatickému hereckému obsazení a konečně reálným nestereotypním gayům... Pro mě naprostá pecka :-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánru by to priemernejší ani nemohlo byť. Slušné téma so scenárom čo má veľké diery. Každopádne Dakota Johnson vyzerá dobre. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Komedie to rozhodně nebyla. Je to příběh o komplikovaném přátelství a přitažlivosti. Bavilo mně to, zasloužilo by si to i hvězdu nahoru, ale už mě naprosto vytáčí, když skorotřicátníci hrají osmnáctileté panice....neuvěřitelné! Na druhou stranu jsem byl mile překvapen za Megan Mullally...skvělá to herečka /Karen Walker/. ()

Reklama

Reklama