Reklama

Reklama

Smrtící sestup

(TV film)

Na nadšence do zimních sportů čeká při záchranném výstupu na vzdálenou horu zlověstný predátor. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne bolestivý film a je mi jedno, či SYFY alebo neSYFY. Blbý námet sa snúbil so squelými hereckými výkonmi a ten ozubený plast bol neuveriteľný. Najväčšou atrakciou takto ostal iba sneh. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to síce o trochu slabšie než minulotýždňová SyFy nádielka "Tasmanian Devils", ale v tomto prípade som mal zase pocit, že bolo lepšie zvládnuté CGI; príšera po väčšinu času nevyzerala zle a ani sa na obrazovke neobjavovala zbytočne často. Akurát úplne na koniec to zase prestrelili, no pokým sa budú tieto filmy natáčať s obmedzeným rozpočtom a behom dvoch týždňov, tak asi lepšie vyzerať nebudú. Ináč to však bolo fajn; skupinka si vyrazí do snehových hôr hľadať stratených známych, no nájdu naštvaného snežného mužíka, ktorý tu úraduje. Mňa to bavilo a už som celkom zvedavý na "Heebie Jeebies", ktorý SyFy vypustí o 2 týždne. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale mně poslední dobou filmy od SyFy Channel tak strašné nepřijdou, jak by se mohlo zdát podle zdejších hodnocení... Ano, filmy jsou jasně dělané "na koleni" s naprosto mizerným rozpočtem, během několika hodiny a ne příliš dobrými herci, ale zase na druhou stranu kolikrát se úžasně bavím u nechtěně komicky přehrávajících herců a scén... A co si budeme nalhávat, oproti filmům společnosti Asylum, jsou ty od SyFy Channel opravdové skvosty, takže na jedno podívání za hnusně deštivého dopoledne, proč ne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo, těšil jsem se na béčkový horor který bude mít špatné efekty a bude to něco ve stylu Yetti a jiné blbůstky od Syfy channelu. Nicméně jsem dostal břečku která mě nebavila a byla celkem špatná. Herci byly příšerní a Paul přehrával kde se dá. Ostatní byly taky dost špatní. Efekty byly dost špatné a vzhled monster byl směšnej navíc dost často, se rozmazávaly takže i to vypadalo dost blbě. Tenhle film je špatnej a já jsem dost zklamanej. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Brakové céčkové podívané jsem se nikdy nějak závratně nevyhýbal, protože tu a tam jsem mezi tou záplavou odpadní podívané narazil i na několik zajímavých (občas i dost zábavných) leč podprůměrných filmů. SyFy nás společně s Asylum každoročně zásobuje mírou vrchovatou, takže nemusím mít obavy, co s nudnými večery. Tentokrát jsem ovšem šlápl dost vedle. Smrtící sestup totiž opravdu spadá do kategorie té nejhorší žumpy, kterou většina lidí asi nerozdýchá. Je až k nevíře, co někteří lidí dokáží vypustit do světa a ještě to označit za „film“. Ovšem je pravdou, že k namíchání této těžko poživatelné pochutiny není ani zapotřebí příliš drahých surovin. Stačí udělat menší konkurz, na který se stejně dostaví jen pár pochybných existencí, které by se rády staly „celebritami“, objednat pár letenek do Bulharska, po těžkém draku sesmolit pár řádků do scénáře a zavzpomínat na filmy či dokumenty o Yettim. Pak už jen sehnat nějakého toho začátečníka přes digitální efekty – protože na lepšího machra nemáte prostě prachy, něco natočit a nechat to posvětit společností, která podobné braky jednoduše miluje a hodí je na svůj televizní kanál. O nějaké hloubce příběhu či snad jeho smysluplnosti si tak můžeme nechat jen zdát. Smrtící sestup je tak filmem, určeným jen opravdovým labužníkům odpadních filmů. Pokud však máte rádi digitální šmouhy a lacinou zábavu, možná se u toho budete královsky bavit. Já už však pomalu začínám být na podobné filmy alergický. Nejraději bych tomu vlepil rovnou nulu, ale za to pěkné horské prostředí a Elizabeth Croft dám 20%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Marně si lámu hlavu jak tento snímek vlastně ohodnotit? Jestli dle normální rozvahy čili odpad nebo vypnutím mozkových závitů a dát alespoň 15%? Vskutku těžká volba :-D A koukám, že je úplně jedno zda to natočí Asylum nebo Syfy :-D Kvalita snímku je totiž podobná! Ale musím říct, že jsem se pobavil... 15% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jedná se o jeden z těch povedenějších filmů od stanice SyFy. Monstra: Těch chlupatých zrůd jsem se poměrně bál. Herci: Některých smrtí mi bylo dokonce i líto. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že od snímku nemůžu čekat nic extra a s tím jsem do toho také šla. Chtěla jsem se na to kouknout hlavně proto, že mám ráda horory, které se odehrávají v zasněžených horách. Celkově to prostředí umí vytvářet parádní atmosféru. Smrtící sestup je ale slabé béčko, které sice má jakýsi dějový potenciál, ale mě konkrétně třeba neseděli herci a závěr se mi zdál přepísknutý. Pokud ale nejste nároční diváci, myslím že vás film neurazí. Dávám dvě hvězdy za snahu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nebyl by to zase až tak špatný film, nebýt značné scenáristické zkratkovitosti a na SyFy typicky špatných speciálních pixelových efektů. Námět je v podstatě plný výzev, ale když je autor scénáře naprosto bez nápadů a k tomu chudý televizní rozpočet, nelze očekávat nic světoborného. Děj je svými nesmyslnostmi matoucí a naprosto bez logiky. V podstatě se jedná o mix adrenalinového horského lyžování a hrozby jakési horské chlupaté potvory. Jediné co stojí za řeč jsou povedené scenérie hor, ale zrovna kvůli tomu se tento SyFy počin sledovat  nemusí. Zase tolik jich tu není. Zkrátka jako obvykle u SyFy tvorby sledovat tuto podivnost je naprostá ztráta času. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Chudák snežný muž, každá poriadna hororová postava už má nejaký poriadny film, upíri majú Drakulu, Nosferatu, či aspoň Blada, zombies sa preslávili napríklad v sérii Living Dead, vlkodlaci majú svoj Howling, Benicia Del Torro a zopár ďalších kúskov, kdejakí maniákalní vrahovia vlastnia celé série, že, zdravím Jason, Michael a Fredy. len chudák yeti, bratranec Bigfoot a ďalší príbuzní doposiaľ obsiahli len posmech. Filmy o nich točia tvorcovia, ktorých vedľajším pracovným pomerom bude asi testovanie vplyvu demencie na ľudský organizmus, a tie filmy aj potom tak vyzerajú. Ani posledný kúsok z dielne Syfy Channel nie je v tomto smere žiadnou bielou vranou. Skupina ľudí vyzbrojená jedným (!) mobilom sa vydá do hôr, samozrejme s minimálnym vybavením, aby zachránila niekoho, o kom ani netuší kde presne je. A aké nečakané, predstavte si, ich cesty sa pretnú s cestami stvorení, ktoré ako keby vytvoril vývojový tím doktora Moreaua (výsledok: mix King Konga a pirane). A ostáva už len posledný krok, nechať postavy pozomierať, samozrejme, čo najpredvídateľnejšie a najnudnejšie. Tá jedná hviezdička je pre Syfy akurát tak za odvahu zas niečo natočiť o nadrozmerných hominodoch. (Rage of the Yeti - 2011 či Bigfoot - 2011, ktorý ako jediný podľa mňa za niečo stál.) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hned zpočátku je jasné, oč půjde. Špatný střih, špatná kamera, špatné efekty, prostě všechno špatně. 201410108423/8454 ()

deluxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad!!! Amatérska lacná sračka. 2 ks akýchsi Yeti žerú lyžiarov a snowboardistov a nakoniec aj ručné granáty. Nie je to Asylum ale nemá to od nich ďaleko. Pozrieť akurát tak na zasmiatie inak by som to nepustil ani slepému. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Žiaľ, žáner hororu je dehonestovaný televíznou produkciou. Snímok je dejovo otrasný a chlpatí megakrtkovia ala zubaté yettiho deti sú trikovo odfláknuté a miestami sú v snímku aj rozmazané. Hodnotím ako odpad, pri tv produkcii by som uvažoval aspoň nad jednou hviezdou, ale mám pocit že niekedy obeť umrela a vykrvácala (asi od strachu) skôr ako sa jej yetti krtko čo len dotkol. ()

XTrader 

všechny recenze uživatele

S očekáváním toho nejhoršího filmového zážitku jsem s nadšením tento film stahoval a těšil se na hodinu a půl utrpení. A víte co? Ono to až tak hrozný nebylo. Modely vrtulníku a vybuchující model domu, efekty jako z roku 1980 a promítané scény za herci působí sice komicky, příběh je přímočarý a jasný, ale celkově takový průměr na odpočinkové sobotní odpoledne. V TOP200 jsou podle mne i o dost horší filmy jak tohle. ()

Reklama

Reklama