Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Zrovna nedávno jsem znovu zkoukl úvodní trilogii s "Bažanty" a i přes mé nostalgické city k prvnímu filmu je Velký bazar rozhodně tím nejvtipnějšším a pravděpodobně nejlepším filmem co Charlots se Zidimm či bez něj stvořili. Pokud Bazar neznáte dejte mu šanci. Je rozhodně krásnou vzpomínkou na dobu kde se všichni chtěli hlavně pobavit, vtipy mohly být velmi dada a v tomhle snímku, 50 let starém, dokonce narazíte i na trochu té kritiky kapitalismu. 85 % ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Legendárna scéna s ďalekohľadom ma vždy dostane. Snímka, na ktorú som narazil len nedávno a mrzí ma, že som ju nevidel v televízií, keď som sledoval snímky ako Fantozzi a podobné podarené francúzske komédie prevažne zo 70.rokov minulého storočia. Obsahuje veľké množstvo bláznivých, ale zároveň výborne premyslených scénok. Hercov som v ničom inom hrať nevidel, no majú veľký talent a možno sú to aj známi herci vo Francúzsku. Snímka je od začiatku až do konca vyplnená hŕbou vtipných scén, mnohé sú nezabudnuteľné, niekedy ale aj prehnané. Rozhodne ak si plánujete niekedy dať repete so všetkými filmami s Ugom Fantozzim, po nich sa pustite na túto legendárnu francúzsku snímku. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ve Francii vznikla spousta dobrých komedií a tahle je rozhodně jednou z nich. Fígle jakými se parta vlasáčů pokouší sabotovat supermarket aby pomohla kámošovi - vlastníkovi potravinářského krámu jsou neuvěřitelný...některý místa jsou přeci jenom hlušší, zvlášt ke konci, ale co...jako celek musim uznat, že jsem se fakt pobavil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni pul hodiny to Bazanti rozjedou ve velkym, spousta skvelejch napadu, vtipnejch scen, proste bomba. Problem je, ze po pul hodine se vse zacne tocit okolo supermarketu, celej film se stava vic ukecanej a uz to tak vtipny neni. Ale presto se tu najde par slusnejch scen. Velkej klad jsou samozrejme hlavni hrdinove, ale tentokrat tu je jeste Galabru a ten je fakt super. Je to fajn komedie, ale Bazanti natocili lepsi. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ovládla ma neprimeraná zvedavosť, za ktorú som bol primerane potrestaný. S chlapcami zo skupiny Les Charlots som už nejaké filmy videl a nádej, že uvidím niečo zábavné vo mne ešte tlela. Stačila slabá polhodina a bolo mi jasné, že tento film snažiaci sa o srandu za každú cenu ma nielenže nezabaví, ale nadobudnem presvedčenie, že ho Claude Zidi ani nemal nakrútiť. Ale to by bolo odo mňa sebecké, veď 82 % spokojnosť nie je na zahodenie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Hudba, ktorú počujeme v supermarkete, je v skutočnosti hudbou skupiny Les Charlots „Je suis trop beau“, ktorá vyšla v roku 1968. (Raccoon.city)
  • Když se pokouší Jean nastartovat sekačku, jeho pracovní deska je ale již čistá. Navíc smícháním zelené a červené dostaneme žlutou, ovšem šéfův bílý plášť je obohacen jen sytě červenou barvou. (Stocki)
  • Jean přinesl do dvanáctého patra tři přepravky s láhvemi, dvě žluté a jednu šedou, když ovšem vyleze lev ze dveří, jedna žlutá přepravka chybí. (Stocki)

Reklama

Reklama