Reklama

Reklama

Afrika


Kalahari (E01)

(epizoda)
  • USA Kalahari

Obsahy(1)

V poušti Kalahari je jeden mazaný pták schopen přelstít i chytré surikaty, samotářští a útoční nosorožci dvourozí se v noci scházejí na večírku, a obrovský hmyz ohrožuje velká hejna ptáků. V poušti Namib téměř vůbec neprší a vláhu sem přináší jen mlha valící se od moře. Chtějí-li obyvatelé této nejstarší pouště světa přežít, musí používat krajní prostředky – pavouci se kutálejí po písku jako kola, aby si zachránili život, a žirafí samec bojuje na život a na smrt o své skrovné živobytí v nejokázalejším souboji žirafích samců, jaký byl kdy natočen. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. ()

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Spousta pěkných, dojemných i drsných záběrů. Večírek nosorožců, kteří začínají něžným pozdravem, je parádní, a reakce nosorožčí samice, která, když jí radovánky s jejím vyvoleným přestanou bavit dřív než pořádně začnou, plácne sebou o zem a předstírá spánek, nemá chybu :-) ()

Reklama

Reklama