Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Recenze (369)

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni jsou fajn! Strašidla jsou, ale i lidé jsou! Chce to takovou zlatou střední cestu, aby se neurazilo ani strašidlo, ani člověk. Je moc co učit se od lidí. Avokádo je fajn, Vlad je fajn, pití krve je fajn, facebook je fajn, gilotina je fajn! Lidi, všechno je fajn!! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokračování sice nabídne pár dobrejch fórků, ale u většiny z nich se už zdaleka nedaří vyčerpat jejich potenciál (neviditelná přítelkyně nebo Bloby). Vladova postava sice všechno dotáhne do klišoidního konce, mohla se ale přece jenom objevit mnohem dřív, protože jeho nenávist vůči lidem resp. zklamání z neupírskýho původu pravnuka mohly být styčný body pro další zábavu. Narozdíl od jedničky, která z námětu ždímala, co se dá, je dvojka pouze sympatická žánrová jednohubka, tři silnější hvězdy. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Vyšší upíří škola vtipu - shlédnuto s bandou dětí a leč mám pocit že oni spoustě vtipům nerozuměly - já se řezala smíchy. Povedený kousek - přesto nepřebije kouzlo jedničky! ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Kvalitní vitpné pokračování animované taškařice. Výborná animace, vtipný hudební doprovod... Hlavně, že se to dcerušce líbí:-) ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování z hotelu plných monster. Tentokráte se čerstvým novomanželům, člověku Jonathanovi a upírce Mavis, narodí syn Dennis. Ten je samozřejmě napůl člověk a na půl upír po rodičích, kteří jej, ale chtějí vychovávat jako normálního člověka a proto zvažují stěhování do Kalifornie. Proti tomu však je děda Drákula, jenž se snaží postarat o to, aby z něj vyrostl právoplatný následovník upírské dynastie. Jednoduchý příběh, který sice ničím novým nepřekvapí, ale stále dokáže příjemně pobavit i s prostým humorem. Jednička byla pro mě o poznání lepší, nápaditější a veselejší, ale i dvojka se mi docela líbila. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Transylvánska dvojka ma naozaj prekvapila. Jednak som jednotku videl dávnejšie a nepamätal som si ju až tak dokonale, dvojak (dvojak je super slovo, že?) som teda nečakal nič prevratné. Potešilo ma spojenie dobrých postáv s originálnym humorom. Mal som pocit, že film si ide svoje a nehrá sa na niečo, čo nie je. Je to parádna oddychovka, čo musím náležite oceniť. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Bohužel další animák, co parazituje na úspěchu prvního dílu. Nutno ale říct, že dějově je to docela samostatné a má co říct. Občas velmi vtipné scénky, ale celkový dojem to bohužel dělá takový průměrný... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to pořádný sešup dolů. Námět je jasnej, když je pár z odlišných rodin, jde o to, jak se dva totálně jiné světy dají zkombinovat, aby byli všichni šťastný. A i když to na první pohled vypadá fajn, Hotel Transylvánie je nudnou nastavovanou kaší. Pryč je skvělý humor předešlého dílu, který byl sice nebyl bůh ví co, ale díky vtipy fungoval tak dobře, že jsem tomu občas nevěřil. Doufal jsem, že dvojka půjde alespoň vzdáleně v podobném duchu. Bohužel se tak nestalo. Nezbývá než doufat, že v trojce, která je díky ještě vyšším tržbám než měla jednička, téměř jistá, se tvůrci vrátí ke vtipnýmu prvnímu dílu. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Spíše pohádka, než rodinná komedie. Metafor, parafrází, parodie, alegorie či čehokoli podobného tam mnoho nenajdete. Ale jedno shlédnutí se dá zvládnout. Jen mě překvapuje, že je v kině již třetí díl. Ps. vlkodlakova dcera je roztomilá. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Prostě super animák, který je plný špeků i pro dospělé. Jeden z mála, u kterého opravdu vydržím koukat, aby nějaký ten vtípek neunikl. ;-) A děti baví taky, jen co je pravda. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Pořád zábavná série, která má skvělý humor a nádherná grafika to vše ještě zdokonaluje. Takové animáky můžu a dycky si je rád užiju. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Ja som sa bavil. Hoci na 5* to až nebolo, pohádky tohto tipu milujem. Zaujímavé postavičky, vtip, akcia, samozrejme šťastný koniec...Hotel Transylvánia je naozaj filmom pre všetky kategórie... ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Ačkoli děj v pravém slova smyslu absentuje, bavil jsem se ještě o kousek víc, než u jedničky. A dabing je v pohodě :) ()

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama