Reklama

Reklama

Dětský pokoj

  • USA The Playroom
Trailer

Obsahy(1)

Ocitáme se na americkém předměstí sedmdesátých let. Maggie si společně s mladšími sourozenci vypráví v podkroví různé příběhy. Dole v přízemí se zatím rodiče nad ginem baví s přáteli a tahají na světlo staré křivdy a nevyřčené pravdy. Díky skvělým výkonům Johna Hawkese, Molly Parkerové a obsazení talentovaných mladých herců, je druhý režisérský počin Jilie Dyeroové upřímným a pravdivým pohledem do zdánlivě spokojené dokonalé americké rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Skvělý retrofilm, který vás přenese do 70. let, s dokonalou atmosférou tehdejší doby. Ovšem nic veselého. Pomalu plynoucí drama jedné rodiny. Ani to nemusí být rodina americká. Zároveň takové věčné a stále aktuální téma vztahů a osobní svobody. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Nic jsem si od filmu nesliboval a dočkal jsem se příjemného překvapení. Tematicky má film blízko k Ice Storm, ale je samozřejmě slabší. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děti si v pokoji vypráví zatímco se rodiče v přízemí hádají. Není to úplně jednoduchý na strávení, ani ne tak zajímavý, jak by to být mohlo. V rámci úspory času jsem ale stihl během filmu pár nenásilných činností a tak mi vcelku schopně vyplnil ticho. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama