Reklama

Reklama

Hlavní zprávy

(pořad)
  • Česko Naše zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 19 min

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace televize Barrandov. Souhrn nejdůležitějších zpráv dne z domova i ze světa. (CANNIBAL)

Recenze (28)

buchannon 

všechny recenze uživatele

Chucpe!!! Dřív i v této hlavní zpravodajské relaci bývaly reklamy a to je opravdu drzost a stupidita!!! Chucpe!!! No jo no, zkrátka Barrandov. Zdá se, že tento recyklační pořad některých vyčpělých a vysloužilých redaktorů z jiných stanic je konečnou zastávkou v bohaté kariéře těch skutečně nejlepších. :)) A navíc profesionalita není na příliš vysoké úrovni. Tato relace mi připadala spíš jako regionální zprávy. Ale pokud se chcete dovědět, koho pokousal pes, kdo se dožil stovky nebo kde vyrostly sněženky, jsou to zprávy pro vás. Holt jediné zprávy, které se skutečně dají sledovat, jsou v České televizi. A za tím si stojím. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

(update - cervenec 2015) Porad stejne lidove, nenarocne a mezi zpravodajskymi porady u nas mozna nejhorsi. Navic s dosti odpudivym nazvem "Nase zpravy" (to zas nekdo vymyslel "upgrade"). Studio jednoduche, proc ne. Urcite neurazi. Moderatorska dvojice je lepsi nez puvodni solista. Presto je mi z techto zprav skoro na bliti, a muzou si za to samy...obsah ve stylu Nova/Blesk - jedna kravina za druhou - navic nepochopitelne notne doplnene zpravami ze Slovenska, uplne neoddelene, jakoby to bylo u nas. Seriozni zpravy ze zahranici temer zadne. Nejhorsi je ale ze minimalne 10min z pul hodiny venuji advertisingu, at uz klasicke reklame nebo upoutavkam na sve vlastni (opet shitovni) porady, to je sadismus na divaka prvni urovne a ve hl. zpravodajske relaci tohle proste nekompromisne odmitam, i kdyz je to komercni TV. Casu behem dne maji na reklamy az az. K tomu nekolik trapnych pridavku typu "Chcete me?", nebo zarucene pokazde aspon jeden mrzak - chapu, ze o postizenych se taky infromuje a je to hezke, ale aby to byla pravidelna soucast hl. relace, no proste opet trapne a "na silu" (i kdyz nejvetsi hruzu Barranditka uz nastesti davno zrusili). Zpravy pro luzu. Nic vic. ()

Reklama

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Zdravíme vás! Přinášíme vám první večerní zprávy v Česku! Máme pro vás ty nejdůležitější zprávy ze světa! Za prvé: paní Sabina nosí tašky s nákupem lidem s rakovinou! Za druhé: syrský klavírista hraje za mír! Za třetí: po D5 jela kolona vojenských vozidel - syn bezejmenné paní se chce stát vojákem...! To je konec - člověk by si řekl, že ho Barrandov již ničím nepřekvapí, a pak narazí na něco, jako je tohle duševní blití. ()

kiros179 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté (člověku se ani nechce psát - zpravodajské) dno, které jsem měl tu čest sledovat v současné CZ nabídce. Stále se sám sebe ptám na důvod této parodie, vycházejí my pouze dva: 1) každodenní reklama na časopis Týden 2) pomyslná pomocná ruka stanicím Prima a Nova - aneb "Že máme nejhorší televizní zprávy? Viděli jste Barrandov?" 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejhorší zprávy napříč všemi televizními stanicemi a nejen těmi českými. To už raději stokrát budu čumět na Primu než na tohle. On celkově by se měl Barrandov zamyslet nad všemi těmi svými pořady, co vypouští do éteru. Vždyť na valnou většinu se nedá ani dívat. Navíc mi přijde, že ty minimálně polovinu těch zpráv sami vymýšlí ve studiu a podle toho to tak potom i vypadá… ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama