Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Mrázovi se chystají do lázní a jejich syn Petr na prázdniny k babičce a dědovi na venkov. Do zmatku a všeobecného shonu přijde matčina kamarádka Alice, která odjíždí k moři a chtěla by, aby se jí Petr postaral o psa Bleka. Přes matčin nesouhlas a potíže s autem nakonec přece jen odjíždí chlapec se psem. Radost z jejich příjezdu má především svérázný děda, který potřebuje spojence proti babičce, jež nemá pochopení pro jeho furiantské kousky. Například právě prodala jeho pušku hamižnému Plavcovi. Ten se s ní pokusí zastřelit Bleka, který uteče při procházce, ale děda Petra uklidní, protože z pušky upiloval mušku. Tím však jeho problémy teprve začínají. A nejen se psem, ale také s partou místních dětí. Jejich vůdce Jarda ho vyprovokuje, aby je svezl otcovým autem, což skončí katastrofou. Potom kluci navedou Petra, aby řekl jednomu z řidičů svážejících z polí obilí, že se mu sype zrní. Petr netuší, že jde o místního rváče a výtržníka. Muž, který byl kdysi nápadníkem jeho mámy, mu ale nakonec poděkuje, čímž naštve Jardu, který ze msty pustí Bleka z vodítka. (TV Nova)

(více)

Galerie (9)

Související novinky

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Věra Tichánková 1920 - 2014

Věra Tichánková 1920 - 2014

09.01.2014

Ve věku 93 let zemřela herečka Věra Tichánková. Manželka herce Jana Skopečka a dlouholetá členka Divadla S. K. Neumanna v Praze (1951 - 1982) studovala vysokou školu chemicko-technologickou, následně… (více)

Reklama

Reklama