Reklama

Reklama

Planeta oceán

  • Francie Planète océan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film režisérů Yanna Arthus-Bertranda, Michaela Pitiota a týmu podmořských kameramanů ze všech koutů světa vznikl ve spolupráci se společností OMEGA a za vědecké podpory Tara Expeditions. Snímek odhaluje tajemství některých z největších záhad přírody a zdůrazňuje důležitost harmonického soužití lidstva a oceánů. Planeta oceán slouží jako připomínka existence pouta mezi člověkem a přírodou, stejně jako povinnosti lidstva chránit a respektovat naši planetu. Yann Arthus-Bertrand, velvyslanec dobré vůle pro program životníh o prostředí při OSN, představil film hlavám světových velmocí na konferenci v Riu v červnu 2012. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Roman47

Roman47 (hodnocení, recenze)

Normálně zde nic do diskuzí nepíši, ale po přečtení některých komentářů musím.

Kvůli takovým sebestředným sobeckým sviním, jako zde píšou o ekoagitce a jak je jim to jedno, oni tu už nebudou, je svět tam, kde je.

Neříkám, že je tento dokument kdo ví co, ale lidi by se měli nad sebou zamyslet, koneckonců lidstvo jako celek vychází z každého jednotlivce, tedy snažit se přispět k ochraně přírody může každý a každý jednotlivec se počítá.

Jarisko2

Jarisko2 (hodnocení, recenze)

tele.kom

Netroufám si odhadovat, jak tohle myslíš. Tedy jestli vážně, nebo ironicky.. Mě po přečtení toho komentáře spadla brada údivem. To i TOHLE je gramotné individum? Asi ano, ale jeho slova, jeho zprzdnění našeho překrásného jazyka a význam toho, co napsal.... Upřímně doufám, že Vesmír bude natolik spravedlivý, aby lidem jako je on, dal to vyhynutí lidského druhu pořádně vyžrat a aby se toho ve zdraví dožil :)

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

ku komentáru kirmakX6on-a> más pravdu s hlasom českej verzie, má ho na svedomí Alfréd Strejček. Akoby nás ním chcel  unaviť k večnému spánku, výrazne nízko položený bas, s pokojným tempom akoby neustále sa ďalej vo vetách spomalujúcim, používaný so zvláštnou aktikuláciou.

Toto je jeden výrazný a dlhodobý, typický problém českého dabingu: väčšinou velmi nevhodný výber hlasov, ktorý sa postará o dokonalé odstránenie pôvodného vyznenia a rečového podania (charakteru).

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Porad cekam, kdy se to nekde objevi, neveril sem ze se mi dokumentarni filmy typu Earth budou libit, sem s oceanem...

na příspěvěk reagoval Artigas

Reklama

Reklama