Reklama

Reklama

Recenze (7)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Povídkový film, v němž odděleně hrají známí herci z mayovek. Stewart Granger mi tu nevadí, neboť zde mu výrazná, sebevědomá a žoviální role sedí. Jinak jde ale o dosti slabé dílo. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Čas od času, pokud ten čas mám, se chci podívat na zajímavost s herci mého mládí - a tohle je jedna z nich. Jistě komediální, krimi jen v poslední povídce a mohu vám napsat, že zrovna v tomhle snímku je nejlepší Lex Barker - Granger v první povídce svým typicky povýšeným stylem přijde na vraha na základě doměnek a v druhé, parodii na špionáž, se Brice se stále stejným úsměvem (a neschopen komediálního timingu) prohoní až ke konci-nekonci s rádoby překvapivou pointou. 50%. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zabijak žien nájde útočisko v dome psychiatra a ten mu vyrozpráva tri príbehy... A v tej chvíli sa divák ocitne v lukratívnej spoločnosti troch hereckých hviezd (škoda, že s každým samostatne) zo slávnych mayoviek Stewart Granger (Old Surehand), Pierre Brice (Winnetou) a Lex Barker (Old Shatterhand) a sleduje tri samostatné príbehy o agentoch, ktorí bojujú proti celému svetu... Znie to nadnesene a presne tak to aj v skutočnosti je. Príbehy sú vycucané z prsta, sú plné akcie a neskrývaného humoru. Do takej miery, že aj postava Bricea sa nazýva skutočným hercovým menom. Celá koprodukcia je ušitá na mieru populárnym hercom a ako osvieženie funguje dodnes. Účasť Karin Dor (Ribanna) a Klausa Kinského (Luka) je len bonusom. Piaty komentár. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu rarita pro fanoušky západoněmeckých mayovek. Old Surehand, Vinnetou a Old Shatterhand jako neprůstřelní agenti bondovského střihu, kteří musí čelit rejdům mafiánských společností a půvabných žen. Vinnetou dokonce v převleku za italského kněze. Ale vůbec je vidět, že ani herci nebrali tento film zcela vážně, občas zabíhá do parodie. Škoda, že jde o tři povídky, takže naši hrdinové se spolu nesejdou. No, zde není našinec omámen nostalgií, takže může hodnotit i herectví jednotlivých protagonistů. A nezbývá než konstatovat, že jediným hercem z nich je Stewart Granger. Pierre Brice i Lex Barker byli jen vhodní typové. Jo, a objveví se tam i Nšo-či. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Královsky jsem se bavila. Předpokládám, že tvůrci samotní neměli v úmyslu natočit regulérní nervydrásající krimi. Pokud ano, tak sorry (ale jako kráva s vysílačkou na hlavě??? :-)) Každopádně oddechovka je to skvělá. Když pominu krasavce Brice a Barkera (role Bonda by v té době oběma slušela), tak samozřejmě nezklamal šarmantní Stewart Granger. Krásní muži, krásné ženy, krásné vozy, plytký děj s místy vtipnými dialogy. A Klaus Kinski jako bonus. Edit po druhém shlédnutí: myslím, že tam nehraje Nšo - či, ale Ribanna ;-) ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná šedesátková antologie, ve které jakýsi profesor vykládá svému únosci trojici příběhů: 1. Dobrodruh má zjistit, kdo si objednal vraždu novináře. Příběh mě bavil, ale sotva začal, tak skončil. Škoda.  2. Příběh o tajném agentovi, který musit doručit zprávu a čelí při tom nejedné nástraze. Asi to měla být parodie, díky „legračním“ zvukům i pánům s klobouky, kteří na Pierra Brice útočí. Při tom by to byl pěkný eurospy se solidními akčními scénami a vlastně i podařeným příběhem.  3. Případ utopených zfetovaných nahých dívek (to nám o cílovém publiku leccos napoví) nakonec dovede soukromé očko do gangu vrahů, kteří chystají atentát na latinskoamerického prezidenta. Kulisou má být (samozřejmě) karneval v Riu. Svižný a trošku napínavý příběh v pěkném prostředí, tato část mě bavila. Nezbývá než dodat, že i rámcový příběh – profesor a jeho únosce – má docela zajímavou pointu. Obrovským plusem filmu je samozřejmě vyloženě luxusní herecké obsazení (které musí nadchnout jak fandy Vinnetoua, tak eurospy), mínusem je, že jde o smutně lacinou produkci. Přesto doporučuji. ()

Reklama

Reklama