Reklama

Reklama

Tygr a drak: Meč osudu

(festivalový název)
  • Čína Wo hu cang long 2: Qing ming bao jian (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Yu Shu Lien se po dlouhé době vrací do domu rodiny Tche, aby zde vzdala poctu muži, který ji vychoval. Na dům však zaútočí Hades Taj, aby se zmocnil meče Zelený osud, který zde opatrují. Yu Shu Lien svolá na pomoc bojovníky Železné cesty, aby společně meč bránili. Mezi nimi přichází i Mlčící Vlk. Yu Shu Lien se tak musí utkat nejen s bojovníky Hades Taje, ale i se svými city. (Tamten)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PROBOHA, CO JE TO NAPADLO JÍT ČASEM NAZPÁTEK DO STŘEDOVĚKU? 

Meč osudu... Hmm.. to bude zase předstíraná soulož na drátkách... O_o

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

trápne ako tam číňania, v historickom filme, otvárali papuľky po anglicky! Film potom pôsobí ako plastová atrapa pôvodných čínskych filmov

AppleCore

AppleCore (hodnocení, recenze)

Původní Tygr a Drak z roku 2000 je mnohem lepší, to se ani nedalo čekat, že by nebylo. Když tohle pominu, je pokračování strašně rychlý (krátký) a nestihne se tam toho moc stát. Kdyby to byl pilot k seriálu, byla by to pecka, ale jako film to u mě moc neobstálo.

Uživatel AppleCore smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ting tong já líííííítat dvacet metrů do vzduchu, ping pong já lítat jenom deset uč mně matko, ohh ti ti ty nemít dobrý jing a tvoje jang taky štát  za hovno 

na příspěvěk reagoval Lacike

kolya

kolya (hodnocení, recenze)

Proč proboha do toho traileru dali tak příšernou hudbu... Úplně to zkazilo atmosféru, kterou vytváří dojem z původního tygra. Doufám, že to nebude jen tupá mlátička, ale něco hlubšího jako originální tygr a drak.

Uživatel damned smazal svůj příspěvek.

ronny04

ronny04 (hodnocení, recenze)

Ako som sa potešil ,tak to zo mna aj opadlo.Až privelmi to smrdí Amerikou.Scenár :John Fusco? Kamera : Newton Thomas Sigel? To snád srandujú.Toto mala byt čisto Azijská záležitost! Ako si mohli dovolit siahnut na ich klenot! A že sa tak Donnie a Michelle dali prehovorit.To musí mat tá Amerika prsty všade a vo všetkom?

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel ronny04 smazal svůj příspěvek.

Uživatel ronny04 smazal svůj příspěvek.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Jediné šťastie, že som si radšej svoje očakávania upravil na menšie hodnoty, inak by ma tento trailer na potenciálne filmovú udalosť dekády veľmi sklamal. Samo o sebe to nevyzerá zle a stále vidím dosť kladov, kvôli ktorým som na to veľmi zvedavý, ale ako pokračovanie takého klenotu ako Tiger a drak to moc neobstojí. No aj tak stále dúfam, že trailer bol schválne postavený len na akcii, ako je to pri západných traileroch zvykom a konečný film bude čo najviac ctiť to, na čom bol postavený aj pôvodný film. 

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Uživatel Vincemt smazal svůj příspěvek.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Jestli je vše pravda co bylo v článku uvedeno, tak tedy pro mě je velkým překvapením, že po dlouhých letech se sejdou na natáčení Yuen Woo-Ping a Donnie Yen. To je záruka pořádný bojových scén a hlavní důvod proč se těším.

sonatamen

sonatamen (hodnocení, recenze)

No paráda!! Donnie s Michelle opět spolu! Osobně mám raději Woo-ping Yuena  než Anga Lee takže já se těším!!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

No tak lepšiu hereckú dvojicu si už pomaly ani neviem predstaviť, nádhera, ale mrzí ma tá zmena režiséra, Yuen Woo-Ping je samozrejme najlepší choreograf a v rámci čistého akčného žánru by som s ním nemal problém ani ako s režisérom, ale táto látka je už predsa len trochu niekde inde a neviem, či to zvládne. Radšej by som bral niekoho z režisérskej elity. A scenáristu sa samozrejme obávam aj naďalej. Prosím, nech toto nepokazia, lebo to bude moje najväčšie filmové sklamanie poslednej dekády.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak toto sa stáva rozhodne mojim najočakávanejším filmom, Tiger a drak je jeden z najlepších filmov, aké som kedy videl, Ronny Yu je ako režisér perfektná voľba, Obávaný bojovník sa mu vydaril, dúfam, že choreografom bude opäť Yuen Woo-ping a som zvedavý na obsadenie. Len sa mi nepáči ten scenárista, nechápem, čo má s tým spoločné nejaký Američan. 

Reklama

Reklama