Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Život Iana Mitchella (Milo Ventimiglia), nie práve ukážkového manžela – aj preto sa jeho vzťah s manželkou Laurou (Nicky Whelan) nedávno rozpadol -, dobrého otca a vcelku obstojného, aj keď skôr priemerného právnika, sa obráti hore nohami v deň, keď na prahu dverí objaví tajomnú škatuľu a v nej nabitú zbraň a fotografiu neznámeho muža, ktorého má zabiť do troch dní! Pretože ak to neurobí, niekto zabije jeho i jeho milovanú dcérku Ellie (Caitlin Carmichael), ktorú neznámi útočníci najskôr sledujú na každom kroku a neskôr dokonca unesú a držia ako rukojemníčku! Ian je zmätený a zúfalý, nevie, čo má robiť... Isté je, žiaľ, len jedno – aby zachránil svoju rodinu, bude sa zo slušného muža zrejme musieť stať nedobrovoľný zabijak! (TV Dajto)

(více)

Recenze (5)

Aky 

všechny recenze uživatele

Čistá akčňárna vedená zajímavých základním nápadem, ovšem nenořící se do žádných hloubek. Je zajímavé sledovat slušné herce, jak je scénárista a režisér vedou mnohdy věru nečekanými zákruty. Možná s těmi 4 * trochu přeháním. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Žádné háčky, brácho". Tak to tedy ne, já jich tam viděla dost, Oskara bych za ten scénář nedala. Ale co se maximálně povedlo, bylo načasování každého dílu, protože jsem musela jet okamžitě dál. Byla to rychlá jízda, sice některé zvraty v ději mě málem vyhodily z tratě, ale dala jsem to celé skoro na jeden zátah. Z herců mně asi nejvíc padnul do oka Jacob, kterého si tady skvěle střihnul pro mě neznámý herec Chad Michael Murray, ale trochu zklamaná jsem byla poměrně krátkým vstupem jedné rodinky (kdo viděl, tak ví). Tam jsi to Bene mimo jiné mohl trochu jinak zpracovat. Je to taková jednohubková záležitost, která vám bude určitě rychle odsýpat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměla by pistole s tlumičem dělat trochu menší randál. Tohle dílo bylo původně zamýšleno jako seriál, ale nakonec se ukázalo, že je vhodnější jako film. V lednu to bylo vysíláno všechno během jednoho dne a myslím, že to bylo dobré řešení. Milo Ventimiglia je dobrým hercem a tady to ukazuje. Bohužel mu scénář sem tam podráží nohy. Místo toho, aby se budoval příběh, zajímavý, nový, staví se na tom, že to vypadá zajímavě, dobře. Přesto je to na televizi pořád nadprůměr, který má celkem dobrý rytmus. Jsem zvědavý, jestli skutečně dojde i na druhou sérii, i když já osobně nevidím důvod, proč neskončit jen s jednou sezónou, která funguje dobře jako film. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Velký bratr je všude a tak proč by si partička miliardářů neudělala ze světa vlastní sázkařskou hru na téma zabij nebo budeš zabit. Pěšáků je na světě dost a já musím jít nahoru s hodnocením, protože sérii od série jsou hlavní postavy zajímavější, s čímž roste i zajímavost jednotlivých sérii, brutalita akce a celková kvalita příběhu. Ve výsledku to má tedy nejnudnější, do pravidel hry zavádějící Ian Mitchell za tři, slušně rozjetej sympaťák Jacob Orr za čtyři a obrněná Josie Acosta s Orrovo asistencí dotahuje na krásnejch pět. Je potěšující vidět zase jednou seriál, ikdyž poměrně krátkej (všechny tři série vydají dohromady na nějakejch šest hodin), kde s každou sérií akceleruje dříve předvedené (první série je ve výsledku fakt jenom intro do hry). Divím se, že má tahle akční paranoia tak málo diváků, je to hodně zdařilej nadprůměr. PS: Doufám, že nám naběhne čtvrtá série, ten konec byl fakt na pěst... ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama