Reklama

Reklama

Lovci skladovacích jednotek

(pořad)
  • USA Storage Hunters

Obsahy(1)

Uvidíte manželský tým Brandona a Lori Bernierových, kteří se snaží na vysoce konkurenčních aukcích získat obsah nejlepších skladovacích jednotek. Jaké skryté poklady naleznou? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma bavil tento TV-program z produkcie Discovery Channel. Asi v žiadnom inom TV.programe nieje vidieť evidentnejšie dopredu pripravený scenár a jasne pripravené veci v skladoch. Pretože niekedy moderátor aukcie povie, že k tomuto skladu sa majiteľ prestal hlásiť a prestal platiť a tak je v dražbe a hľa vo vnúti sú poklady ako napríklad 3D tlačiareň, ktorej cena sa pohybuje v stovkách tisíce dolárov. Inokedy sa vo väčších skladoch našiel dokonca vrtuľník. To už bolo prehnané a zisk činil okolo 60.000 dolárov. Ide tu však o to, že réžia je kvalitná a aj hádky účastníkov aukcie a tak na nedostatky nehľadíte a len a len sa bavíte. Preto hodnotím nadpriemerne a strávil som sledovaním tohto TV-programu veľa hodín a zábavy. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavý, ale povětšinou je to nuceně přehrávaný a nadsazovaný formát s nesympatickými aktéry, včetně samotného dražitele. Některé díly jsou sice zajímavé, ale přesto patří Storage Hunters mezi ten nejpřiblblejší seriál onoho formátu. ()

Reklama

Hrmak 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe sleduje tri verzie na vykupovanie skladov. Túto, Hledači pokladů na aukcích a Bitvy o zavazadla. Toto je tá menej podarená verzia. Vyslovene nesympatická dvojica Brandon a Lori, (ona je vyslovene nechutná, fuj) nízky zavalitý ,,Elvis,, a pár ďalších exotov sa snaží vydražiť si tú svoju jednotku. Dražiteľ je tiež podivín, ktorý túto frašku zráža ešte hlbšie na dno. Po dražbe väčšinou nasleduje hádka, resp potyčka, či je to hrané alebo ,,real,, neviem, ale je to trápne na maximum. Potom už len ohodnotenie skladu, len tak ,,z brucha,, a ide sa ďalej dokola a dokola. Zo spomínaných troch konceptov je tento absolútne najhorší. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

NE,NE,NE! Všechno špatně! Tady se někdo snažil napodobit koncept Storage Wars, ale vůbec se mu to nepovedlo. Kde jenom začít..Brandon a Lori se vůbec nehodí před kameru, nedokáží upoutat. "Auctioneer" je sice místy vtipný (vymýšlení jmen/přezdívek podle vzhledu), ale na můj vkus až moc ztřeštěný a roztěkaný + navíc místo aby se přesunul k další skladovací jednotce, tak otravuje po každé vyhrané aukci u jednotky a ptá se co našli a kolik to stojí. Tím se dostáváme k dalšímu problému - minimální až nulové využití expertů k ocenění a celkově pořádně ani nevíme, jak zjistí profit. Prostě jen vydraží skladovací jednotku, z hlavy vysypou pár čísel kolik by to asi tak mohlo stát a máme profit. WOW efekt nulový, jelikož si nestihnu ani pořádně prohlédnout co vydražili a už se jde k další aukci.Tak takhle by to nešlo, velké zklamání. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Velmi podivně udělaný pořad. Jelimani vydraží skladiště, u toho se stihnou pohádat, vysypat ze sebe 50 sprostých slov aby po 10 vteřinách udělaly WUAÁÁÁÁW vydražily jsme krutopřísnou ohýbačku na cihly za kterou dostaneme nejmíň 10 000. Bomba je taky samotné handrkování o peníze z případným kupcem. Všichni se tváří jak kdyby zadržovaly sranec aby konečně prodaly věc z docela velkým ziskem, což se ale neobejde bez remců že to mohly prodat trochu dráž. Taky nechápu proč se nejdou zeptat někam jinam a hádají se z jedním člověkem, kterej na tom chce samozřejmně taky vydělat. Totálně zmršená šance na zajímavý pořad. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama