Reklama

Reklama

Rolling Stones - Some Girls: Live in Texas '78, The

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Koncert ´The Rolling Stones: Some Girls, Live in Texas´ môžete teraz po prvýkrát vidieť na veľkom plátne. Film zachytáva svetoznámu skupinu na vrchole ich hudobnej kariéry. Nakrúcal sa na 16mm film vo Fort Worth v Texase, v roku 1978. Obraz je upgradovaný do kvality high definition so zvukovou stopou 5.1. Budete v ňom počuť množstvo klasických hitov skupiny, ako: Honky Tonk Woman, Tumbling Dice, Brown Sugar, Jumpin Jack Flash, Miss You a Beast of Burden. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dementra 

všechny recenze uživatele

Setlist: 1. Let It Rock 2. All Down The Line 3. Honky Tonk Women 4. Star Star 5. When The Whip Comes Down 6.Beast of Burden 7.Miss You 8. Just My Imagination 9. Shattered 10. Respectable 11.Far Away Eyes 12.Love in Vain 13. Tumbling Dice 14. Happy 15. Sweet Little Sixteen 16. Brown Sugar 17. Jumpin' Jack Flash ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Filmu se Stones bych normálně nemohl dát nic jiného než pět hvězd. Ale že jsem musel dvacet minut koukat na rozhovor s Jaggerem a rozumět mu každé desáté slovo, tak za to zoufalství hvězda dolů. To by dalo tolik práce úvodní slovo toho novináře a rozhovor s Mickem otitulkovat? ()

Reklama

Reklama