Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní vysílací čas  Annika Bengtzonová (Malin Crépin), novinářka Kvällspressenu, zde vyšetřuje vraždu známé a populární švédské televizní reportérky. Ta byla zabita při jedné reportáži o švédských hrabstvích. Na jednom hrabství ji někdo zastřelil a policie zde zadržuje deset podezřelých. Annika začíná pátrat v minulosti všech podezřelých a pomalu se dostávají na povrch důvody, které mohly vést až k vraždě. (Terva)

(více)

Recenze (6)

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní vysílací čas - Anikka Bengtzonová (Malin Crépin) novinářka Kvällspressenu zde vyšetřuje vraždu známé a populární švédské televizní reportérky. Ta byla zabita při jedné reportáži o švédských hrabství. Na jednom hrabství ji někdo zastřelil a policie zde zadržuje deset podezřelých. Anikka začíná pátrat v minulosti všech podezřelých a pomalu dostává na povrch důvody, které můžou vést až k vraždě. Režie - Agneta Fagerström-Olsson. CITÁT - Kladla špatné otázky, špatným lidem............. Anikka přijíždí na místo činu a její práce novinářky může začít. Příběh se odehrává 30. dubna na Valpružninu noc. Přítel Anikky a jejich dvě děti odjíží ke svým rodičům a mezi tím se spolu pohádají. Anikka dává přednost své práci. CITÁT - Všichni si na moderátorky vjednom kuse stěžují......... Tady bych chtěl poznamenat pár podivností. Policie totiž zde odevzdá přímo novinám Kvällspressen důkazný materiál, aniž by ho prozkoumala. A posléze vrací televizní společnosti Zero materiál nahraný na hrabství. Divák vyloženě tuší, že na materiálu musí být nějaký důkaz. Policie asi naopak netuší nic, materiál neproskoumá aodevzdá. Opak je pravdou. Jsou to dva celkem nepochopitelné policejní kroky, které by se ve skutečnosti nemohli stát. Zde to, jak určitě divák tuší, pomůže Anice vyšetřit případ. CITÁT - Klep není novinka, je to zábava.......... Anikka ke konci příběhu dostává od svého přítele návrh. Je na ní zda ho přijme. Dějově nejhorší příběh. Chronologie příběhů - 1: Prime Time, 2: Studio Sex, 3: Red Wolf, 4: Lifetime, 5: A Place in The Sun. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová, průměrná detektivka z pohledu reportérky a novin pro které pracuje.. Nemám moc s čím porovnávat, moc jsem podobných filmů neviděl, ale líbil se mi ... Hodnocení - 65% (3*) ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Toto je skutočne TV film. Niečo také, čo beži v sobotu poobede v TV. Niekedy človek zaspí a nie a nie sa donútiť to dopozerať. Ale podarilo sa a s úžasom sme zistili to, čo polícia nie a nie odhaliť, ale mladá reportérka je šikula. I keď tu to ani nevidno. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále viac a viac sa mi začína páčiť švédska produkcia. Napätie, ale v normálnej forme, nič prehnané, vyšetrovacie metódy blízke realite, obsadenie príjemné ( švédska dvojníčka JLo bola skvelá ). Scenár a prevedenie pozerateľné. Teším sa na ďalšie časti. 3 z 5 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama