Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rudý vlk
Annika Bengtzonová (Malin Crépin), novinářka Kvällspressenu, vyšetřuje úmrtí novináře z Luleå. Ten psal o bombových atentátech na vojenskou základnu F-21. K těm však došlo před čtyřiceti lety. Má jeho vražda s tímto článkem o skoro zapomenutém případu něco společného? Annika odlétá na sever do Luleå, kde pomalu získává materiál na zajímavý článek a hlavně je blízko k odhalení vrahů. (Terva)

(více)

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už po druhé totální nářez a nejlepší konec. Ovšem tentokrát byl příběh ještě víc nabitý a drastičtější, o to víc, když byl z prostředí levicových stran a hnutí. Opravdu pecka! ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia a zatial najlepšia časť. Séria začína gradovať. Nielen po emočnej stránke, ale aj čo sa vzťahov týka. Pridal sa prvok strachu, realistického prevedenia, žiadne hrdinstvo. Anikku začína jej práca pohlcovať a stráca rodinu. Stopovanie sériového vraha, spolupráca s policajtmi, záhadné listy a hlavne zvrat v závere, to všetko tomuto dielu vynieslo 4 z 5. ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rudý vlk - Anikka Bergtzonová (Malin Crépin) novinářka Kvälspressenu vyšetřuje úmrtí novináře z Lulea. Ten psal o bombových atentátech na vojenské stíhačky F-21. K těm však došlo před čtyřiceti lety. Má jeho vražda s tímto článkem o skoro zapomenutém případu něco společného. Anikka odlétá na sever do Lulea, kde pomalu získává materiál na zajímavý článek a hlavně je blízko k odhalení vrahů........ Režie - Agneta Fagerström-Olsson. CITÁT - Vem si svetr, je tam zima.......... Anikka se zaplétá čím dál hlouběji do případu bombového útoku na vojenskou základnu. Má v tom prsty malá místní sekta anarchistů, nebo je to práce jedince, nebo snad Rusů, jak tvrdí vláda? A proč se to po čtyřiceti letech opět vrací? A jak to je z vraždou novináře Bena? Politické krimi, jehož stopy vedou hluboko do minulosti. Zatím jediná stopa je pojítko mezi vraždama, což jsou citáty Mao Ce - tunga, které dostávají oběti den po jejich vraždě. CITÁT - Jednou budete tak chytrá, že vám to ublíží........... Zajímavost - V 55 minutě je vidět na dveřích pověšený plakát k filmu o posledním koncertu skupiny The Band, který natočil Martin Scorsese v roce 1978. Jinak celkem povedá detektivka. Chronologie příběhů - 1: Prime Time, 2: Studio Sex, 3: Red Wolf, 4: Lifetime, 5: A Place in The Sun. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V 55. minutě je vidět na dveřích pověšený plakát k dokumentárnímu filmu o posledním koncertu skupiny The Band Poslední valčík (1978), který natočil Martin Scorsese. (Terva)

Reklama

Reklama