Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 9

Recenze (572)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Když už sakra musím sedět v kině skoro dvě a čtvrt hodiny u příběhu s nudnými postavami, okoukanými zvraty a koncem, co nedává moc smysl, tak by bylo fajn, kdyby bylo alespoň na co koukat. Ze Země zítřka tu je ale dohromady asi tak patnáct minut. Ve zbytku se většinou jezdí starým autem po okreskách a blábolí o ničem. Asi to měl být rodinný film pro všechny, vyloženě líbit se ale nejspíš nebude nikomu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když jsem byl kluk, budoucnost byla jiná." Jsem optimista, takže věřím, že to se Zemí dopadne skvěle a to ve všech myslitelných časech i prostorech. Mně se zkrátka na Zemi zítřka líbilo, pobavil mne zejména ignorační protokol Atheny, Caseyino bloudění s odznakem po polích, Frankovo zabezpečené bydlení a křečovitý úsměv robotického agenta taky stál za to. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při tomto filmu jsem se docela slušně zasmál a pobavil. Zvlášť se o to zasloužil lehce pedofilní stárnoucí vynálezce Frank se svým domem plným překvapení a zloduch v podání Hugha Laurieho, ale bavila mě i Britt Robertson na rozdíl od její role ve filmu Space Between Us. Příběh měl vcelku švih, jen ten nadšený všerasový závěr na mě zapůsobil stejně příjemně, jako by mě tvůrci propleskli mrtvou makrelou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film cílený především pro děcka, ale s nepochopitelně překombinovanou druhou polovinu, ve které jsem měl problémy najít logiku já sám, natož malý divák. Sic je pointa taková klasická (prostě Disney), nemůžu si pomoct, scénář je prostě špatnej, zkratkovitej a vůbec nevyužívá zajímavého námětu. Na ty tři hvězdy to vytahuje především moc pěkný vizuál, Britt Robertson a Dr. House. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Toto mohlo a malo byť úžasné. Papierovo dokonale postavený projekt (teda až na toho jedného zo scenáristov) pri ktorom sa niečo divné muselo stať. Réžia, kamera, herci, hudba. Všetko je ako má byť ale každá zložka ide iba na pol plynu. Akokeby sa všetci báli, že ak predvedú niečo mimoriadne tak to pokazia a rozhodli sa ísť na autopilota. Výsledkom je, že tomu filmu strašne chýba srdce, čo je základ pre podobný druh filmov odkazujúcim k minulým éram (napr. White House Down alebo Super 8).Aj napriek tomu ma to bavilo. Ten zabudnutý 60 ročný námet je z toho (v dobrom) cítiť. V jednotlivostiach je to totiž báječné. Roboti, atomová hrozby, roztomilá naivita, technické blbinky... Milujem tieto sci-fička z 50. rokov a som rád, že som sa ho dočkal v takto vysokorozpočtovom aj keď bohužiaľ matnom balení. Za mňa aj napriek sklamaniu, že to nie je tak úžasné ako som chcel, relatívna spokojnosť a kľudne si to dám podruhýkrát. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • Společnost The Walt Disney přinutila pořadatele Tomorrowland festival přejmenovat festival v USA na TomorrowWorld. Pořadatelé Tomorrowlandu festival vrací úder a tak podali k belgickému soudu návrh na zastavení distribuce filmu v zemích Beneluxu, protože společnost Walt Disney použila značku festivalu pro svůj film bez jejich souhlasu. (Yorkcz)
  • Kdy Frank (George Clooney) vystupuje z autobusu na světové výstavě v New Yorku, děj se má odehrávat v roce 1964, ovšem vystupuje z autobusu s typovým označením GMC S6H4503A Skyview, který se začal vyrábět až v roce 1969. (PAULOO)
  • Film Země zítřka je založen na stejnojmenné atrakci v Disneylandu. (ČSFD)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama