Reklama

Reklama

A Fine Line

(festivalový název)
  • Francie Summits of My Life : A Fine Line (více)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Francie, 2012, 52 min

Obsahy(1)

„Je to spíše alpinista než běžec," říká o Kilianu Jornetovi jeho matka sice s nadsázkou, ale není daleko od pravdy. Fenomenálnímu sportovci se totiž podařilo vytvořit zcela nový sport propojením ultra runnigu a skialpinismu. Právě za touto náročnou kombinací vás pod vrcholky Alp zavede první film projektu Summits of my Life. (Expediční kamera)

(více)

Recenze (15)

Dvoja 

všechny recenze uživatele

Kilian...pro mě rozhodně nejvíce motivující člověk za poslední dobu. Důkaz, že když člověk něco chce, dosáhne i nemožného....Introvert a samotář jež k sobě nechtěně váže pozornost svými výsledky. Jeden večer jsme koukali a další den několikrát rozebírali jak jen to dokáže...Budu na něj myslet a snad mi to dodá také trochu odvahy do cílů..kéžby. O kameře nenutno mluvit - super. ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Dokument, který mě v Expediční kameře zaujal a inspiroval nejvíce ze všech. Pohled na svět očima člověka, který toho má zdánlivě strašně málo, což je svoboda, díky které má vlastně strašně moc. Ale není to žádná hipísárna, je to horách a lásce k nim, což je láska, kterou sdílím. Plný počet dokumentu dávám za navození za to, že uprostřed metropole ve mě navodil pocity štěstí, které sdílím na podobných místech. Kdo nesdílí stejné nadšení, tomu dokument, a především cca polovina dialogů v něm, vůbec nic neřekne. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Hezky natocena nuda, s krasnymi lokacemi, hezkymi lidmi a slusnym technickym zpracovanim.... ale nemely by ciste nahodou dokumenty vest cloveka k zamysleni a nebo v pripade samostane odnoze outdoorovych filmu alespon k obdivu a inspiraci? Summits mi nenabidl ani jedno, jen pohled na zivot famozniho bezce...a to mi nestaci... ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Film, který vám v pozadí (opravdu krásném Alpském pozadí) pořád dokola říká "Já jsem ale skvělý sportovec, koukejte, není nic co nedokážu, moji kamarádi sice umírají, ale já budu skvělý dál!!" Záběry jsou sice nádherné, ale v 52 minutovém dokumentu o jedné věci se už poněkud omrzí. Ať si Sebi dál skvěle běhá a žere v posteli, ale nemusí se hnát do dalšího dlouhého dokumentu, jestli se tomu ovšem tak dá říkat. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Moja duša plesala pri bežeckých záberoch Kilianových výkonov, avšak tých skialpinistických tam bolo prevažne viacej a to nie je veru moja šialka kávy. A tak rád by som šiel s hodnotením nahor... ()

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl díky Jornetovu projektu "Summits of My Life", v němž se snaží v rekordních časech dosáhnout nejvyšších vrcholů světa. Po dvou neúspěšných pokusech mu stále schází vrchol nejvyšší, Mount Everest. (raikonen16)
  • V závěrečných titulcích je krátká mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama