Reklama

Reklama

Budoucnost

  • Itálie Il futuro (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Tomasovi a Biance umřou rodiče, jsou sourozenci odkázáni jenom sami na sebe a musí si přivydělávat brigádami. Tomasovi kamarádi z posilovny Biance navrhnou plán, jak by mohli zbohatnout. Bývalý kulturista Maciste ukrývá své bohatství v sejfu své chátrající vily a dívka se s ním má spřátelit, aby ho získala. Postupem času se ale Bianca se stárnoucí hvězdou sbližuje doopravdy a situace se promění. Komorní příběh o sirotcích, kteří se snaží vyrovnat s novou životní situací, vypráví režisérka bez přílišného sentimentu. Civilní pojetí umožňuje vyniknout herectví obou protagonistů, kteří jsou charakterizováni skrz své každodenní činnosti. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dalo, ale po dějové stránce to byla docela slabota, ovšem obalená trochou tajemna a celkem fajn muzikou. Po zajímavě se tvářícím úvodu to však postupně nějak celé vyšumělo do ztracena... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jakože hodně "jinačí" ve smyslu unikátní. Pomalá, pseudo neo-noirová heistovka, akorát, že vůbec. Surreálně brnící podivnost ve které děj plyne stejně jako když se tulák bezmyšlenkovitě prochází Římem. Sice nevím o čem to mělo být, ale bylo to magický. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

vzhledem k tomu že se na filmu podílely čtyři státy tak to taky tak dopadlo...jako v pohádce o pejskovi a kočičce jak spolu pekli dort.Každý si tam dal svoje chutě.Němci si žádali nahotinku,Italové táhlý děj,Španělé zřejmě se snažili o jakous takous akci - ale na co ukecali Chilany????? V Manuele jsem viděla nepodařený klon Noomi Rapace....Slabota ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ten film mne opravdu zaujal. Příběh dvou teenagerů, kteří při havárii přijdou o oba rodiče. Tomas dosud nezletilý, Bianca se za něho zaručuje, že se o něho postará, aby nemusel k adopci. Ovšem všechno dopadá jinak. Děti jsou bez peněz, sirotčí důchod nevyřízen, navíc se k nim do bytu nastěhovali dva podezřelí mladíci, kterým Tomas důvěřuje, ale pak zjišťujeme, že jsou to budižkničemové, kteří žádají na Biance oběť, aby totiž návštěvami u starého vysloužilého slepého herce zjistila, kde má ukryté své miliony. A ta se namísto toho do starocha zamiluje... Prostě nic složitého, žadné výstřihy ze scénáře, děj plyne tak, že člověk ani nedutá. Jasných pět hvězdiček. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama