Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zo skladov americkej armády zmizla jedna atómová bomba. Krádež má na svedomí Bardo Baretti (Amadeo Nazzari) – milonár a gangster, ktorý chce pomocou ukradnutej bomby vydierať Spojené štáty. V prípade nezaplatenia požadovanej sumy - jednej miliardy dolárov - hrozí zhodením atómovej bomby na hlavné mesto Washington. Okrem Pentagonu a CIA sa do riešenia zapeklitej situácie zapojí i nemecká spolková spravodajská služba BND, ktorá má Barettiho už dlhší čas rozpracovaného. Na prípad nasadí svojho top-agenta Boba Urbana (Lex Barker) prezývaného Mister Dynamit. Postupne sa mu síce v ťažkých bojoch podarí vyradiť jednotlivých Barettiho komplicov z hry, avšak do výbuchu bomby zostávajú už len sekundy a Baretti sám zatiaľ Bobovi stále uniká... (SGP)

(více)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Franz Josef Gottlieb je veľmi priemerný režisér, ktorý sa nechal vždy unášať módnou vlnou (wallaceovky, mayovky...), ale nikdy žiadnu komerčnú dieru neurobil... ani v nemecky hovoriacom svete. Tento snímok chcel čerpať s úspechu bondoviek či cottonoviek a pomôcť mu mal k tomu populárny Lex Barker, ale výsledok je žalostný. Podivný maglajz na hrane nechceného humoru bol právom vyhlásený jednou z komerčných nemeckých televízií ako jeden z najhorších filmov, kde sa počas filmu rozoberali hlúpe scény. Piata recenzia. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ja! Nein! OK! Atletický Bob Saint-Claire, velký svůdce s vlasy natřenými prudkým gelem musí zachránit svět a Washington před plombou, kterou na něj chystá ukrutný gangster Karpof. A samozřejmě vysvobodit dlahou hldinku – poté, co se svlékla, drze a hrubě a rychle, než přiletí vltulník. Nezalekne se, ani když mu jde šelma plavným krokem vstříc. Samá krev, vraždy, surovosti, padoucha klidně i květinou uhodí. Ach, Lexi – ty se mi líbíš, hochu! :D ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Já jsem nostalgik, tady - tady jsem. Já se dobrovolně hlásím! Navíc, když mi tvůrci slibují, že mě zítra políbí smrt, to je prostě toll a jsem ještě víc napnutá :-) Mně se tyhle sračkoidní filmy líbí. Pěkný lidi tam jsou, dialogy jak ze zvláštní školy, parádní bitky jak z prvního stupně tamtéž, triky jak z dob krále Klacka a ta hudba... a... a sice je to ganz komisch, ale já jsem spokojená a dávám tři. A Lex je wunderbar :-) ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Film natočený zřejmě jen proto, aby se hlavní hvězda Lex Barker mohl promenovat v divokých rvačkách, přestřelkách a honičkách, tedy divokých tehdy, dnes vypadají spíše směšně. Jinak je to nevalná kopie dobových bondovek, kde jen nostalgik ocení, že se zde objeví též staří známí z vinnetouovské série, konkrétně Ralf "Sam Hawkins" Wolters a Eddi "Motýlkář" Arent, ten dokonce v roli místního Q ve službách německé Spolkové zpravodajské služby. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na Barkera, ale ten se objeví až ve dvacáté minutě a ani potom není zrovna nonstop na scéně, ale aspoň sem tam se předvede v nějakých těch akčních scénách, ale těch je žalostně málo. Furt se tu jenom kecá a kecá a i když Lex ukazuje, že svým charizma by tu roli bez problému utáhnul, tak ve finále to opravdu není nic víc než další levná dobová napodobenina Bondovek, ale Němci to uměli i líp viz Jerry Cotton. Tenhle tip na zaručeně zábavný Silvestrovský film mi holt až tak úplně nevyšel.45% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama