Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zo skladov americkej armády zmizla jedna atómová bomba. Krádež má na svedomí Bardo Baretti (Amadeo Nazzari) – milonár a gangster, ktorý chce pomocou ukradnutej bomby vydierať Spojené štáty. V prípade nezaplatenia požadovanej sumy - jednej miliardy dolárov - hrozí zhodením atómovej bomby na hlavné mesto Washington. Okrem Pentagonu a CIA sa do riešenia zapeklitej situácie zapojí i nemecká spolková spravodajská služba BND, ktorá má Barettiho už dlhší čas rozpracovaného. Na prípad nasadí svojho top-agenta Boba Urbana (Lex Barker) prezývaného Mister Dynamit. Postupne sa mu síce v ťažkých bojoch podarí vyradiť jednotlivých Barettiho komplicov z hry, avšak do výbuchu bomby zostávajú už len sekundy a Baretti sám zatiaľ Bobovi stále uniká... (SGP)

(více)

Recenze (5)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Já jsem nostalgik, tady - tady jsem. Já se dobrovolně hlásím! Navíc, když mi tvůrci slibují, že mě zítra políbí smrt, to je prostě toll a jsem ještě víc napnutá :-) Mně se tyhle sračkoidní filmy líbí. Pěkný lidi tam jsou, dialogy jak ze zvláštní školy, parádní bitky jak z prvního stupně tamtéž, triky jak z dob krále Klacka a ta hudba... a... a sice je to ganz komisch, ale já jsem spokojená a dávám tři. A Lex je wunderbar :-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na Barkera, ale ten se objeví až ve dvacáté minutě a ani potom není zrovna nonstop na scéně, ale aspoň sem tam se předvede v nějakých těch akčních scénách, ale těch je žalostně málo. Furt se tu jenom kecá a kecá a i když Lex ukazuje, že svým charizma by tu roli bez problému utáhnul, tak ve finále to opravdu není nic víc než další levná dobová napodobenina Bondovek, ale Němci to uměli i líp viz Jerry Cotton. Tenhle tip na zaručeně zábavný Silvestrovský film mi holt až tak úplně nevyšel.45% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Franz Josef Gottlieb je veľmi priemerný režisér, ktorý sa nechal vždy unášať módnou vlnou (wallaceovky, mayovky...), ale nikdy žiadnu komerčnú dieru neurobil... ani v nemecky hovoriacom svete. Tento snímok chcel čerpať s úspechu bondoviek či cottonoviek a pomôcť mu mal k tomu populárny Lex Barker, ale výsledok je žalostný. Podivný maglajz na hrane nechceného humoru bol právom vyhlásený jednou z komerčných nemeckých televízií ako jeden z najhorších filmov, kde sa počas filmu rozoberali hlúpe scény. Piata recenzia. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Film natočený zřejmě jen proto, aby se hlavní hvězda Lex Barker mohl promenovat v divokých rvačkách, přestřelkách a honičkách, tedy divokých tehdy, dnes vypadají spíše směšně. Jinak je to nevalná kopie dobových bondovek, kde jen nostalgik ocení, že se zde objeví též staří známí z vinnetouovské série, konkrétně Ralf "Sam Hawkins" Wolters a Eddi "Motýlkář" Arent, ten dokonce v roli místního Q ve službách německé Spolkové zpravodajské služby. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ja! Nein! OK! Atletický Bob Saint-Claire, velký svůdce s vlasy natřenými prudkým gelem musí zachránit svět a Washington před plombou, kterou na něj chystá ukrutný gangster Karpof. A samozřejmě vysvobodit dlahou hldinku – poté, co se svlékla, drze a hrubě a rychle, než přiletí vltulník. Nezalekne se, ani když mu jde šelma plavným krokem vstříc. Samá krev, vraždy, surovosti, padoucha klidně i květinou uhodí. Ach, Lexi – ty se mi líbíš, hochu! :D ()

Reklama

Reklama