Reklama

Reklama

Recenze (6)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Lex Barker hraje majitele chrtí závodní dráhy, jehož živnost chce převzít parta gangsterů. Během útěku před nimi ukradne auto, jenomže netuší, že žena, které patří, chvíli před tím přejela jednoho muže a ujela. V tu samou chvíli je zastřelen jeden z gangsterů a z našeho milého Old Shatterhanda se stává podezřelý z obou zločinů, které ale nemohl spáchat. Aby se vyhnul obvinění z vraždy, přizná se k přejetí a začne pátrat po taxikáři, který může dosvědčit jeho nevinu. Aby to nebylo tak jednoduché, tak se ještě ke všemu zamiluje do majitelky kradeného auta, která má ve skutečnosti tento zločin na svědomí. __ Poměrně povedený noir, který na konci překvapí několika nečekanými zvraty. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Neskorší noir s Lexom Barkerom má dobre rozohratý úvod: týpek v núdzi nasadá do cudzieho opusteného auta a pokračuje v úteku. Tesne pred tým však s týmto autom bol zrazený človek a iného človeka chvíľu na to o ulicu ďalej zastrelili. Z oboch zločinov tej noci je podozrivý ikonický predstaviteľ Old Shatterhanda. Ten sa neskôr zamiluje do ženy, ktorej ukradol auto a príbeh výrazne stráca na zaujímavosti. Emotívna hudba a pekná kamera (kompozície so zrkadlom, hĺbka záberu s premysleným rozložením postáv) sú však dôvodom prečo dať tomuto zabudnutému noiru šancu! 3,5* ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Slušný, zaprášený noir s překvapivým, ale strašně, strašlivě zfušovaným závěrem. Herci se na vteřinu zatváří zmateně a šup titulky. Vzhledem k dobře vystavěné zápletce a kvalitním hercům je toto neodpustitelné. Neumím si to vysvětlit jinak, že režisérovi při poslední klapce právě přišla výplatní páska, on se zvedl a po zlověstné předpovědi „se*u na vás, jdu domů“, už ho nikdo ze štábu nespatřil. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lex Barker este pred Winnetouovkami si zahral kadeco, napriklad aj  tu. Ako noir film je to slabe, nevyrazne ... hodne je tu nudnych scen. Barkra potom preslavili az tie notorocky zname filmy zo 60. rokov  : 50 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Azda prvý film, ktorý som videl s Lexom Barkerom a dá sa hovoriť o akomsi hereckom výkone. Slušný noir má veľmi zaujímavú zápletku a funguje po všetkých smeroch. Piata recenzia. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama