Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět tanečníků a jedna místnost, která je svědkem zrodu nejen pěti tanců, ale také citů, přátelství a lásky. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Five Dances přináší jakoby tichý, klidný snímek s osobitou atmosférou a dějem plným úžasných tanečních čísel, které často působí jako ze sna. Beze slov. Vyrovnané a nádherné. Ryan Steele i Reed Luplau jsou oba fešáci a já si jen řekla "aha, tak je to jasné", když jsem se dozvěděla, že Reedova postava je Australan:) Chemie mezi nimi funguje tak, jak má a Five Dances se tak zařadili mezi jeden z těch zajímavých filmů s gay tématikou, které jsem zhlédla. ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi narazila na trailer vypadalo to že takovej maličkej nezávislej film se ke mně nikdy nedostane. Dostal. Jo, je to nezávislý, je to nízkorozpočtový a herci jsou tanečníci. Ale je to pěkný. 5 tanců, 5 mini příběhů o všech zůčstněných a láf story hlavního hrdiny. A pěkná. Jen ten problém s rodinou mohl být buď vypuštnej nebo alespoň dotaženej. Ale je tam Theo a fajn muzika, za to dám dycky o hvězdičku víc :) ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Asi první taneční film, kde se mi tanec opravdu líbil a nenudil mě. Dobrá hudba dokresluje jemný komorní příběh. I když se nejedná o klasické filmové herce, jejich herecké výkony byly perfektní, o tanečních ani nemluvím. Jen možná mohl být film o 20 minut delší a příběh mohl být o to prokreslenější, složitější. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Letos jsem viděl ještě snímek Dokud se tančí, jenž by žánrově spadal do podobné kategorie jako "Pět tanců", avšak první jmenovaný film se mi dostal pod kůži o něco víc. Five Dances působí spíš jako televizní film, což mi samozřejmě nevadilo, očekával jsem však vypjatější a silnější scény. Natočené je to sice mile a sympaticky, navíc s pěknou hudební stránkou a hezky udělanými tanečními čísly, nicméně jsem měl pocit, že tomu něco chybělo - něco, co by mě donutilo se nad filmem zamyslet třeba i za týden. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Tanci rozumím asi jako chovu ovcí, takže nedokážu docenit, co tam tanečně předvádějí. Působivý je ten tanec bez hudby, to vypadá fakt dobře, možná i lépe než ten s hudbou. Má to docela podmanivou atmosféru. Nicméně herecky je to nic moc, hodně špatně působí také vývoj vztahů mezi všemi. Buď to je špatně napsané nebo špatně odréžirované. Trávím spolu celé dny, tak bych čekal něco jiného. V podstatě se o těch postavách nic nedozvíte, nevidíte zrání pod vlivem okolností apod. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama