Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Srovnání s Boratem je na místě ikdyž toto není tak fekální ani útočné (v tomto případě na muslimy). Myslím ,že francouz tuto kravinu ocení líp než my ,ale bavil jsem se ,především hlášky " Toto není Francie toto je Marseille " ()

Spectateur 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se ještě nenasmál. Stokrát lepší než Borat nebo Diktátor. A Isabelle Funaro je krasavice non plus ultra! (viděno ovšem v originálním znění) ()

Johniii 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních mi film Borata nijak zvlášť neevokuje. Humor Cohena a těchto frantíků je diametrálně odlišný. No a k filmu samotnému, říkal jsem si, že to bude mnohem horší a zasmál jsem se vícekrát než jsem čekal. Velkým plusem je i ta slečna v roli novinářky. Ne, že by uměla hrát, ale hezky se na ni kouká, což člověk obzvláště ocení, když zbytek filmu musí sledovat umolousané rádoby arabáše s obřím kňourem. Tak a suma sumárum: je to slabé, ale koukatelné. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Základným právom muža je mlátiť ženu! Ako sa Platini a Noah rozhodli odpáliť Eiffelovku, ale akosi im to nevyšlo😀 je to vlastne Mix Borata a 4 levov, ale celkom zábavný. Škoda len, že sem  vtrepali aj kúsok toho svojho gýča s cestovaním po krajine, ale tomu sa vyhne máloktorý Francúzsky fim. ()

walmezak 

všechny recenze uživatele

Kdyby z toho nedělali tvůrci takovou kýčovitou komedii, tak myšlenka tam byla hezká. Ovšem laciný humor dělá z tohoto filmu jasné béčko. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn komedia, ktora nezaprie, ze sa autori zrejme skutocne nechali inspirovat komercne uspesnym Boratom. Pri inspiracii to vsak konci, nakolko zvysok toho, co sa deje na obrazovke, je celkom slusny ulet. Nechybaju rozne foriky a hlavne vam bude coskoro jasne, ze napr. taka Korzika je Korzika, Marseille je Marseille, to znamena, ze v ziadnom pripade sa ani jedna destinacia vlastne nenachadza vo Francuzsku ;). Nehovoriac o tom, ze Pariz je Pariz, t.j. uplne ine kafe, nez zvysok "nejakeho" Francuzska. Kazdopadne, veza Eiffela sa skutocne nachadza v Parizi a o to cely cas ide. Problem je akurat v tom, ze kym sa tam dvojica nasich taboulistanskych hrdinov dostane, zazije zrejme najdivokejsi vylet svojho zivota v ulohach buducich mucednikov. Nuz... v globale ide o prijemnu europsku komediu, ktora sice cloveka zrejme nedostane od smiechu do kolien, avsak rozhodne pobavi. 60%. ()

Ijanek 

všechny recenze uživatele

čekal jsem od tohoto snímku více. Veliká podoba s Boratem, ale je to slabší odvar. Na francouzkou komedii je to nic moc. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Já jsem tento filmový počin s ničím nesrovnával a tudíž se mi to líbilo . Nečekaně dobrý dabing tomu pomohl a tak se člověk zasměje a zapomene na chvíli na své denní starosti . Jen ten konec mohl být jiný , nějaký veselejší . Tož tak . ()

ogi1 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí tento film označuje za sprostou vykrádačku Borata.. no musím tvrdit že názor těchto lidí nechápu. Je sice pravda že začátek filmu je Boratovi velice podobný ale zbytek filmu to se říct nedá a to díky jiné kvalitě humoru (který není tak sprostý a prasácký) a hlavně kvůli odlišnému příběhu. který je o tom ve zkratce že dva pasáci ovcí chtěj zničit Eiffelovu věž aby zviditelnili svůj zapadlý stát. Příběh sice není nic extra ale náplň filmu je docela sranda. Dvojka hlavních hrdinů se dostane do hromady trapných i nebezpečných situací např: porno v plyšových kostýmech (nebo něco podobného :D) a nebo obětovat svůj život pro blaho své země. za mě rozhodně film doporučuji lidem co mají rádi francouzský humor a chtěj si po těžkém dni oddechnout za mě 80% ()

Pute 

všechny recenze uživatele

Variace na Borata, sice jeho kvalit nedosahuje, ale dokáže na hodinu a půl zabavit. Některé scény jsou velmi povedené (např. hned na začátku scéna v letadle, případně situační vtípek "drink rychlonožka"), bohužel scénář je děravý jak řešeto. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Dost stupidní pokus o nějaký humor, nebo asi chtěli pajcnout Borata. S nízkým úspěchem projekce v Evropě byl film na začátku roku 2015 úspěšně uveden na filmových festivalech v Nigerii, Somálsku, Sudánu, Syrii a Afganistánu. Jak to dopadlo poznala celá Evropa okamžitě. Film měl úspěch a okamžitě byl rozšířen do dalších států Afriky a Středního východu. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Prichádzajú ako emigranti, sú to magori a teroristi... niekde sa vždy nájde nejaká neukojená sliepka, ktorá im musí pomáhať. Obraz dnešného sveta zachyteného o niečo skôr na filmovom snímku, ktorý za veľa nestojí a má idiotský koniec. ()

malets 

všechny recenze uživatele

Film jsem zvolil při ospalé noční slabosti, což se z první poloviny příběhu (nadějný začátek, vtipné hlášky, námět připomínající Borata smýklého s terorismem, herci dementi,...) zdálo být jako vhodná volba, nicméně přišla pasivní pasáž (nečekané odbočení od děje, nudné natahování), která s sebou ještě navíc přinesla trochu trapné hlášky, a černého humoru ubývalo. Nápad dobrý, nicméně zpracování tomu ubralo šťávu, francouzská pasáž byla opravdu uspávající, a tudíž jsem měl radost když hlavní představitel zemřel a já mohl jít spát. ()

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Ač mé hodnocení spadá do podprůměru, musím říct, že film měl občas i světlé chvilky a já se při nich vcelku slušně bavil. ()

Reklama

Reklama