Reklama

Reklama

Divocí tvorové s Dominicem Monaghanem

(seriál)
  • Kanada Wild Things with Dominic Monaghan
Ukázka z filmu 1
Kanada / Velká Británie, 2012, 60 min

S hercem a nadšencem do přírody Dominicem Monaghanem se vydáte do vzdálených koutů naší planety, kde bude pátrat po největších, nejděsivějších a nejvzácnějších zástupcích říše hmyzu. Hvězda filmů Ztraceni a Pán prstenů je už od dětství vášnivým obdivovatelem divokých zvířat. Doma v Los Angeles chová nepřeberné množství brouků, hadů a plazů a prohlubuje si encyklopedické znalosti o všech možných lezoucích a jedovatých tvorech. V jednotlivých dílech seriálu se Dominic ocitne tváří v tvář nejnebezpečnějším a nejzáhadnějším zvířatům. Na výpravě se setká s barvitými místními obyvateli, svéráznými odborníky, chutnou kuchyní a řadou tvorů, kteří tyto podivná a krásná prostředí nazývají domovem. Dominic putuje s batohem na zádech ekvádorskými deštnými pralesy, kde pátrá po několika milionové armádě agresivních mravenců, a pročesává vyprahlé pouště Namibie, kde si změří síly s nebezpečným štírem. Vyvrací tak pověry o těchto nepochopených tvorech a ukazuje jejich důležitost pro náš ekosystém. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Joker7 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě Dominic trochu zklamal. Vše působí tak nějak nepřirozeně, občas manipuluje s usmrcenými zvířaty, pořád mluví takovým tím zastřeným hlasem, aby všemu dodal dramatičnosti. Neustále se holedbá, jak ho všechno kolem něj může zabít. Přitom by se to bez toho všeho úplně v pohodě obešlo a pořád bylo zajímavé. Je prostě vidět, že Dominic je víc herec než zoolog (což ale nijak neodsuzuji). S Bryanem Fryem nebo Donaldem Schultzem se moc rovnat nemůže. To ale nic nemění na tom, že neskutečně toužim dělat to, co on :) Za pěkné záběry a zajímavá zvířata dávám 4 hvězdy. ()

lopez36 

všechny recenze uživatele

Jeden z mích nejlepších seriálu. Tenhle serial ukazuje ze i hollywoodské hvězdy mohou natočit dokument s nebezpečnými zvířaty. Dle mého názoru dominik nezklamal ba dokonce potěšil. Samozřejmě se nedokáže rovna s profesionalit, ale každá snaha potěší. Fascinující zvířata a i mimo zoologické aktivity potěší. Doufám, že bude i druhá serie. 100% ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka toho, jak dokumentární film nemá vypadat. Pořad se snaží "mít koule", ale výsledkem je spíš trapný pokus dodat všemu nadměrnou dávku adrenalinu frajerským hláškováním typu: "Wow, úžasné" "Věděli jste, že tohle zvíře je smrtelně jedovaté?", nebo úžasnými moudry typu: "Je úžasné si uvědomit, že slonovina je součástí slona!". Ne, díky,radši zvolím Davida Attenborougha... ()

Reklama

Reklama