Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Recenze (200)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pokračování pravé a levé ruky má všechny ingredience jako film předchozí, jen toho humoru a nadhledu ubylo. Škoda... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel tu úvodní znělku, tak jak kdyby se mi vrátilo dětství a s ním ty nekonečné zážitky s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Malý unavený Joe je super film, stejně jako většina jejich filmů. A ty ode mě vždycky budou mít jedno z nejvyšších hodnocení tady na databázi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $10,700,000║ Tento tip filmu vôbec nestráca svoje čaro a stále je rovnako zábavný ale samozrejme že musí sa odohrávať na pôde spaghetti westernu s komickými prvkami a to dosť vydarenými. "Klasika!" /70%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Proste a jednoduse jen dalsi z klasickych westernu dvojice Spencer a Hill - spousta bezduchych bitek a prestrelek - ale to tyhle dva umeji opravdu bravurne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je uz 100% komedie, ne jako prvni dil. Pribeh mi prisel hodne propracovanej, hodne zabavnej a sviznej. Scenky s rodinkou dostavajici se neustale do problemu nemaj chybu a Bud Spencer a Terence Hill jsou jako vzdy vyborni. Ale i par dalsich scen si budu dlouho pamatovat, napriklad zpoved, to byl masakr. A na zaver je originalni, ale ne nejak zvlast vynalezava bitka. Na 5* to ale nebude. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší pokračování úspěšnýho snímku Pravá a levá ruka ďábla. Není tu tolik rvaček ani střeleckejch soubojů a celý mi to přišlo takový utahanějí, než první díl. A taky míň kostýmně propracovaný. I když to není ztráta času a je to zábavnej film, to horko a smrad a tvrdost lidí na mě tolik z tohohle filmu netáhla, jako z jeho staršího brášky. I zápletka mi přijde trošku opakovaná. A hlavní záporák mnohem nemastnější. A humoru ubylo taky hodně. Takže to teď vlastně vypadá, že je to ztráta času. Jenže není. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý špagetti western s dvojicí Spencer - Hill. Kdysi se mi to líbilo více, ale nyní mi to přišlo unavenější a lacinější. Dva nevychovaní bratři s dobrým srdcem - zloděj koní Bambino a karetní hráč Joe - se zpočátku dost nesnášejí, ale po slibu otci spolu musejí spolupracovat. Nejlepší je začátek - scény obou přepadení na poušti vrcholící snězením fazolí a dojemné setkání rodinky u krůty ("Co máme? Vlasně ani nevím, lítalo to kolem.") a pak až konec - bitka v klášteře ve stylu rugby a zapojení mnichů do rvačky podle biblického hesla Kdo po Tobě kamenem, ty po něm chlebem. Z prostřední části mne zaujalo Joeovo školení protihráče karbaníka v míchání karet a pak v míchání facek a pistole. Trailer je zde: http://www.youtube.com/watch?v=U_A0VbpxjXA ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další spaghettírna s fazolemi známé dvojky S&H. Ničím nepřekvapující klasická dávka bitek a humoru, okořeněná love story v rámci žánru. - - - P.S. Na tv Nova opět v novátorském formátu >třetina obrazu pryč< , což způsobuje opavdu poutavé výřezy z děje. Debilscreen se tomu říká... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabší než Pravá a Levá Ruka Ďábla... především po dějové stránce... spousta místa ve filmu zabírá pasáž, kdy hrdinové žerou počestným pocestným fazole, nebo dělaj ostudu v luxusní restauraci. Ale scéna s Pokerem je naprosto skvělá, a následní konflikt dvou mužů u baru taky... takže takovejch 4 a 3/4 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Otec povedal, že keď bol mladý, toto patrilo k najakčnejším a najvtipnejším filmom. Teraz to už však pôsobí ako spomalený film... Tempo je síce pomalšie a zábery na jedno miesto možno dlhšie, ale je to stále veľmi vtipné. Chcem aby sa točili takéto filmy aj teraz, chcem znovu podobne ladené komediálne westerny. Pre Terence Hilla a Buda Spencera mám slabosť a na ich filmoch som vyrastal. 8/10 ()

sud 

všechny recenze uživatele

"Malý unavený Joe" se z počátku tváří více westernověji a vyznívá trochu vážněji, jako např. "Trumfové eso". Avšak když se bratři sejdou doma u mámy a táty, je to skutečně nefalšovaná zábava ("Co to je? - Nevím, lítalo to kolem"). Nechybí rvačky, kolty proklatě nízko, zaprášené cesty, krásná dívka a spoustu legrace. Těchto ingrediencí je sice méně než v prvním díle, ale tak už to chodí. 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než vynikající první díl Pravá a levá ruka ďábla. Prakticky se děj nezastaví a stále se je na co koukat. Scéna s hodinami v hospodě nemá chybu:) Stejně jako scénka v restauraci, kde naši hladoví hrdinové hodují, až z bonusů jsem se dozvěděl že šlo čistě o jejich improvizaci. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill v době své největší slávy i formy. Westerny těmto dvěma komikům slušely a tak není divu, že tento počin patří k tomu nejlepšímu, v čem hráli. Ale pozor, skvělí byli i v celé řadě dalších snímků, byť humor je založen pořád na tom samém. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer jako Trinita ( Malý Joe ) a Bambino ( Drobeček ) opět rozdávají vesele rány a opět je to zábavné. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Na podobné řemeslné úrovni jako díl předchozí, se stejnými sympaťáky v hlavních rolích a totožným (jak jinak) stylem humoru. Jenže zpestření v podobě některých scén, ať už legendární fackovačka u baru, karetní partie nebo návštěva nóbl restaurace, je tak pikantní, že navzdory slabším chvilkám nelze než chválit. Na odreagování a zasmání ideální záležitost... ()

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama