Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

maoc 

všechny recenze uživatele

Jsem asi trochu přísný, první polovina filmu je fajn, ale v druhé mi už příliš vadily zbytečné nelogičnosti v ději. Oddychnout si u toho se ale bezesporu dá skvěle, atmosféra je po celý film fajn a komický prvek vydávání se zlodějíčků za vládní agenty, přičemž jim všichni celou dobu lezou do zadele, byl moc povedený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie filmu Pravá a ľavá ruka diabla ma bavilo ovela menej. Zapletka je menej zaujimava. Väcsinou sa sklada len z epizodiek, ktore su pospajane dost nezazivne. A aj tie epizodky nie su dvakrat zabavne. Oproti jednotke film postrada tu skvelu pohodovu atmosferu a aj hudba je ovela horsia. Uvodna pesnicka je doslova hnusna. Bitiek tu znova nie je vela a ked uz na ne dôjde, tak su iba priemerne. Tuctove fackovacky, ktore nenadchnu ani choreografiou ani humorom. Vysledkom je priemerny film, ktory sa oplati vidiet jedine ak mate radi tuto sympaticku dvojku, ktora to svojou charizmou cely cas drzi aspon na hrane pozeratelneho priemeru. 5/10. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle pokračování je ještě o malý chloupeček lepší než první díl ´Pravá a levá ruka ďábla´. Tihle dva chlapíci to spolu bezpochyby umí, neskutečné co všechno spolu předvádějí a jak jeden bez druhého nemůžou být, což jde vidět i na plátně. Perfektní humorné scénky, které se střídají jedna za druhou. Skvělá hudba, která tohle všechno doprovází. No prostě nádhera na tohle všechno dohromady koukat! Nejlepší scény: ve zpovědnici a u pokerového stolu. 100% ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Malý Joe: - "Poslouchej, Bambino…" Drobeček: - "Buď zticha a neříkej mi Bambino." Malý Joe: - "A jak ti mám říkat?" Drobeček: - "Nijak." farmářova žena: - "Děkuji, synu. Kdyby byl každý tak šlechetný jako vy…" Drobeček: - "Jo, já vím. To byste se nechali přepadávat od rána do večera!" farmář: - "Už jsme tady tři dny a tadyhle Ebnezer má zkažený žaludek…" (Dítě si prdne.) Drobeček: - "Jo, chápu vás." ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Skutečně jedna z lepších komedií této dvojice. Ať už počítám filmy vsazené do současnosti nebo westerny. Skutečně velmi zábavné. Navíc mě potěšil děj, protože držel linku a neodbočoval, ani se neztratil. Sice na konci byla opět nekonečná bitka s velmi známou choreografií(jeden by řekl, že si to vymýšlí sami), ale to k tomu patří. Prostě dobré. v tomto žánru jeden z lepších. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)
  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama