Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Naši hoši jsou už trochu staří (zejména lehce tragický Bud), aby ve svém posledním společném filmu mohli předvádět stejná alotria jako zamlada. V tom ale netkví hlavní problém - ten bych viděl v Hillově režii a dost stupidním scénáři hluboko pod jejich standardem. Závěrečná scéna je trapnost, matka obou darebů je úděsná, 2 hloupé a sladké Němky mi vadily nemálo, ke všemu jsem se dost nudil a stále čekal, kdy už se pánové začnou opravdu prát a kdy bude legrace. Ta nepřišla a proto mi nezbývá než udělit slabé dvě hvězdy. A to mám Spencera a Hilla hodně rád !! ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hillův synek napsal celkem dost zábavný scénář, který je přizpůsoben věku aktérů. Takže až na závěrečnou bitvu ve filmu mnoho akcí není. Ovšem věšení Spencera je jedním z nejlepších gagů této dvojice. Hudba je velmi dobrá, byť to nejsou tradiční bratři De Angelisové. Hodně se mi líbil debutující Jonathan Tucker. A popravdě se mi hodně líbil celý film. Navzdory škarohlídům je to velmi dobrá komedie, která není založena jen na bitkách, ale především na skvělém slovním i situačním humoru. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

S&H se vrátili sice jenom na videu, ale to vůbec nevadí. Snímek, který běžel ve videodistribuci pod zavádějícím názvem Blb a blbec, připomíná jejich starší spaghetti-westerny a vrcholí rodinnou vánoční oslavou :-) Spencer působí svou vizáží obra opravdu neodolatelně (sebeparodické narážky jsou přítomny) a Hill se ve svých skoro šedesáti letech bije stejně urputně, jako za mlada... ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi nepřišlo, že by po letech nějak výrazně ztratili šmrnc. Pobavila jsem se dobře jako kdysi. Párkrát jsem sice narazila na hluchá místa, ale nijak zvlášť mě to nerušilo u filmů. Moje typické hodnocení dvojice: Spencer - Hill. Komedie s nadsázkou, lhostejno k prostředí, ačkoliv western je celkem fajn. Vlastně si moc nepamatuji přesný děj, tuhle dvojku mám prostě ráda, vím, že se pobavím a že atmosféra je příjemná. Zápletky jejich filmů mi přijdou průměrné, ale solidně zpracované, nezklamou :-) // Tak jsem si uvědomila, že obličejové výrazy Terence Hilla skutečně zbožňuji. tenhle žánr mu prostě sedl, o tom žádná. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rozlucka Spencera a Hilla prebehla skutocne vo velkom style. Tato dvojica zacinala vo westernoch /Buh Odpousti, ja ne, Tromfove eso/ a luci sa s divakmi taktiez westernom. Takmer 65 rocny Spencer sice uz nerozdava take brutalne rany ako v Dva Machri mezi nebem a Peklem/vsak aj evidentne pribral/, ale jeho o 10 rokov mladsi kolega ma stale ranu. Film vsak zachranuje zaverecna rvacka, ktora divakovi serviruje presne to, cim sa duo Spencer -- Hill preslavilo. Chyba vsak hudba Maurizia a Guida de Angelis, to je podstatna chyba. Celkovo je Botte di Natali slusny, ale iba priemerny film. 68 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama