Reklama

Reklama

Coffee Town

Trailer

Obsahy(1)

Někdo pracuje v kanceláři, někdo doma. Will  pracuje v kavárně Coffe Town u svého domu, a už si nedokáže představit práci kdekoliv jinde. A není se čemu divit - v kavárně je příjemné prostředí, jeho nejlepší přátele Gino a Chad a především Wi-Fi zdarma. Problém nastane, když tuto kavárnu chce její management přestavět na bistro. Will brzy pochopí, že aby si zachránil svou "kancelář", bude muset udělat něco radikálního... (wolf3r)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Málo mléka, málo cukru, káva taky nic moc, tak bych to nějak celé v kostce shrnul. Tenhle film, mě na rozdíl od mnoha jiných vůbec k srdci nepřirostl. Sem tam nějaký vydařený vtípek, či scéna (hlavně souboj) a jinak celkem nic, co by stálo za nějakou váznější zmínku. Naprosto průměrná "komedie", na kterou si za chvilku nejspíš vůbec nevzpomenu. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by vypadali Clerks, kdyby je oteklý muž v zástěře pověsil nad vanu za kotníky, přefikl jim artérii a nechal z nich vyžbluňknout drtivou většinu politické nekorektnosti. Ale ať nežeru, nějaké to fuck zavibruje vzduchem a hrstka dialogů dokonce překypuje plně funkčními fekálními moudry. Zato hlavního hrdinu bych bez výčitek označil jako nesympatického zmrda a ani jeho dva přicmrndávači nepobrali charismatu víc, než se do prostaty Christophera Leeho vejde. Ve výsledku jsou to tedy tři vyčpělé držky pálící vybroušené dialogy až do bezmezně natvrdlého závěru, kterému podklouzávají nožky na vlastní hlouposti a on v ní končí až po kořen svého natlučeného čumáku. Zřejmě se snažím říct, že to stojí za zavraždění jednoho odpoledne, ale pravačku bych pro to do drtičky na odpadky nestrčil. Tři nebo čtyři, na to sere pes. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, kamarádské, pozitivní. A to stačí k tomu, aby si člověk pošmákl a zároveň němel těžkou hlavu ze složitého děje. Vše se odehrává na jednom místě, se stejnými postavami. Zápletka není nijak složitá. Prostě je to jako byste hodinu seděli někde u kávy s přáteli a poslouchali jejich vyprávění. Pár hlášek bylo docela vtipných. ..jdu na kafe.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Velice vydařená práce tohle. Od námětu, přes dobré a málo známe herce (což tomu jen a jen prospívá) až ke stylu vyprávění aka vkládáním vedlejších příběhu do hlavní linie, které tomu dodávají ještě více vtipu, a taky doplňováním různých animací. Btw. všimli jste si té nenápadné reklamy na CollegeHumor na zhruba 1:12:10? ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji hlupáky, ať se na tento film nedívají, a poté mu nesnižují zbytečně hodnocení. Neotřelá, vtipná a upřímná vsuvka do života jednoho správce webové stránky. Scénář je cítit Earlem Hickeym a to je zaručená zábava pro všechny, kdo toho pobral do hlavy víc, než se vejde za nehet smažky na detoxu. ()

Zajímavosti (1)

  • Josh Groban, který se ve filmu jako Sam marně pokouší prorazit s rockovou kapelou, je ve skutečnosti úspěšný americký zpěvák, který měl k roku 2013 na kontě přes 25 milionů prodaných desek. Nezpívá ovšem rock, ale pop. (venalce)

Reklama

Reklama