Reklama

Reklama

Coffee Town

Trailer

Obsahy(1)

Někdo pracuje v kanceláři, někdo doma. Will  pracuje v kavárně Coffe Town u svého domu, a už si nedokáže představit práci kdekoliv jinde. A není se čemu divit - v kavárně je příjemné prostředí, jeho nejlepší přátele Gino a Chad a především Wi-Fi zdarma. Problém nastane, když tuto kavárnu chce její management přestavět na bistro. Will brzy pochopí, že aby si zachránil svou "kancelář", bude muset udělat něco radikálního... (wolf3r)

(více)

Recenze (42)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé nemám rád ňoumovité a pasivní hrdiny bez alespoň nějakého životního směru. Tím naše hlavní postava v podání Glenna Howertona bohužel místy je. Těší ho, že v jeho oblíbené kavárně je Wi-Fi zdarma, že je kousek od jeho bytu, že v ní pokecá s přáteli (policajt vede) a že do ní chodí i nohatá Adrianne Palicki, která navštěvuje nedalekou posilovnu vždy v jiném sportovním oblečení. Jenže management má s podnikem trochu jiné plány.. Frekvence vtípků nabírá překvapivě s přibývajícími minutami na obrátkách, Coffee Town se staví někam mezi nezávislou vlaštovku a popcornovou řachandu, která spoléhá hlavně na ukecané hrdiny, kteří sice nejsou úplně z masa a kostí, ale téměř pokaždé najdou v kapse chytrou, nebo sarkastickou poznámku, hrají jim k tomu všemu náladotvorné songy a celé to má poměrně příjemnou atmosféru. Takže k těm čtyřem hvězdám mám svoje pádné důvody!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÁŽNĚ, TOHLE MÁM ZA TO, ŽE JSEM DOBREJ CHLAP, ŽE PODRŽÍM LIDEM DVEŘE A ŽIJU MORÁLNÍ ŽIVOT. MÁM Z TOHO HOVNO. JEDINÝ MÍSTO, KDE SE CÍTÍM JAKO DOMA MI SEBEROU. DÍKY SVĚTE! KUREVSKY MOC DÍKY!“… /// Týpek co maká v kavárně (jako na noťasu…wifi zdarma,… mezi lidma… jasný ne?). Pak dva týpci co za ním choděj, pak ten prodavač, ještě ta sličná slečna … dost toho nakecaj… Zvlášť, když je do loupeže 8, pak 7, pak … dní. A protože se nebavěj jen o smejvání hoven v míse močí, tak je to vobčas i vtipný. A tohle všechno stačí k tomu (nebo snad právě proto?), že si k Willovi nejdu cestu a fandím mu v tý podivný snaze vytvořit zločin. Časem je vtipnej nejen ten polda, ale i ten třetí (taková ,,ksichtí“ mladší verze Louise Litta) šmoula. Bonusem je slušivá Adrianne Palicki. Netřeba čekat víc než sympatickou kravinu, kde kraví i soundtrack (a proto se vo něm nikde na netu nepíše…) a která vám buď lidsky a charakterově sedne, nebo ne. Nečekejte zázraky, jen lehce kultivovanější zábavu než od Rogena. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často přemejšlím, jak dostat víc kafe do kafe, porna do porna... 2.) Rajcuje mě taneční scéna z filmu Rad. 3.) Ve sbírce mám péčko s trpaslíkama. 4.) Thx za titule ,,Markot“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv uzardění dám 87 minutovému sitcomu (v mých očích) Coffee Town pětku jak vyšitou, protože já se senzačně bavila s celou tou trojkou, kterou po herecké stránce moc neznám, ale byla výborná a o jejich super hláškách ani nemluvě v nichž policajt vypaloval asi ty nejlepší. A profesionální zpěvák Josh Groban si svou roli totálního hudebního antitalenta Sama musel docela užívat. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Ale jako ve všech kancelářích tu existují jistá pravidla k přežití a ta musí být dodržována. Základní pravidlo? Neustále něco pijte. Když přestanete pít, už nejste zákazníkem.“ Zpočátku to vypadalo na velmi osvěžující komedii plnou odlehčených vtípků. Navnadily úvodní „kafé“ titulky spolu s představením „města“ a jeho (ne)všedními „obyvateli“. Postupně se z toho vyklubala vcelku klasická teenagerovská komedie s outsiderem, jeho trhnutými kamarády, podivnými návštěvníky, arogantním sokem (nejen v lásce) a místní sexy „kostí“. Celkově se to dá označit za takovou milou blbost, nutno ovšem dodat, že i přes nemálo infantilních fórků (a scén, které u diváka vyvolávaly spíš pocit trapnosti než smíchu) převážně docela zábavnou (a v některých ohledech i sympatickou svou politickou nekorektností). I díky příjemně odlehčené atmosféře nakonec hodnotím ještě slabšími 4*. „…a chcete udělat něco dramatického a Elvisovského...jako třeba vystřelit na vaši televizi. Ale spokojíte se s něčím mnohem méně stylovým. Jako krůtím sendvičem.“ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemný filmík, který si na nic nehraje. Nechybí v něm humor, nadhled a dokáže zaujmout. A ani mi vůbec nevadilo, že se to téměř celou dobu odehrávalo na jednom místě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočná komédia, na druhú stranu ale uznávam, pár vtipov sa podarilo. Väčšinou mi to však prišlo akési silené a miestami aj trápne. Našťastie z hlavnej postavy sem-tam vypadlo aj niečo rozumné. A poučenie? Často človek dosiahne to po čom túži, až keď sa o to prestane snažiť. 60/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Totálny buddy-talk, úplná šupa! Lepší zdvíhač nálady,ako Viagra penisov! Hned' som dal ťahať Rad aby som počul, ako zneli bicie v osemdesiatom šiestom... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Málo mléka, málo cukru, káva taky nic moc, tak bych to nějak celé v kostce shrnul. Tenhle film, mě na rozdíl od mnoha jiných vůbec k srdci nepřirostl. Sem tam nějaký vydařený vtípek, či scéna (hlavně souboj) a jinak celkem nic, co by stálo za nějakou váznější zmínku. Naprosto průměrná "komedie", na kterou si za chvilku nejspíš vůbec nevzpomenu. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

V životě se mohou přihodit zlomové situace, kvůli kterým stojí za to spáchat zločin, třeba hrozba, že oblíbená kavárna s Wi-Fi zdarma, ze které si Will udělal kancelář namísto pohodlí domova, prostě jen proto, aby byl součástí světa, bude změněna na bistro... Problém o to palčivější, že krom schůzek s přáteli by přišel i o šanci u Beccy, která se tu pravidelně zastavuje na svou kávu... Relaxačních, mírně nekorektních 87 minut zábavy, působících jako výtah toho nejlepšího z šesti dílů slušného sitcomu, s nejedním neotřelým postřehem, třeba, že je jedno, jak dobrá je hudba vaší kapely, když hrajete na piano, pořád vypadáte jako totální p**a :-D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Komedie o pravděpodobně třicátnících, kteří ještě nevyrostli z puberty, a tak se jejich plky točí kolem porna, jak zasunout, jestli být hetero znamená být gay, a u policajta, jak by někoho zastřelil. Všichni se scházejí v kavárně, která se kdysi po majiteli jmenovala Brown Town, což vyvolalo rasové mýlky, tak se jmenuje Coffee Town. Jeden dělá webovky firmám a optimalizaci reklam, je chudý, takže dělá z té kavárny (a prodavač ho právem nenávidí), a myslí si na holku, která sem vždy zajde z posilovny na sojové latté. Druhý blb dělá přes ulici ve výrobně zářivek a třetí je polda, kterým předtím dealoval drogy. A tak sledujeme uhozené puberťácké dialogy jak z chlapeckých záchodků na základní škole, občasné pitomé nápady a neustálé si stěžování na osud (kreslený - ano,i kreslené vsuvky zde jsou - i reálný). Po pravdě nejnormálněji se zde chová ten prodavač z kavárny, který jediný projevuje nějakou snahu se svým životem něco dělat, ale zrovna ten je "potrestán" nejvíc. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nebyť miestami stupídne vulgárnych "cool" dialógov, mohla to byť nadpriemerná konverzačná "indie" komédia s námetom značne britského razenia. Nakoniec priemer. (17.9.2013) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Reprízu po letech jsem si u této nenápadné komedie užil snad ještě víc než premiéru. Celý ten nápad byl parádní, bylo to fajn natočeno i sehráno a jen několik slabších momentů mi zabránilo v opětkování. Navíc šlo i notně poučnou záležitost, která kašlala na politickou korektnost (přestože si jí byli tvůrci zjevně vědomi), a přišla s mnohými radami do života. Teď už vím, že když chci udělat dojem na ženu, musím ji dostatečně ponížit, poučil jsem se o tom, že není vhodné cvičit na WC a už jsem taky zjistil, jak zorganizovat turnaj normálních proti zvláštním. Ovšem tím největším morálním poučením je fakt, že se za správnou věc nesmím bát položit i život. / Poučení: Chceš si získat svou vyvolenou? I když je to laptop, nikdy, opakuji nikdy si ho nepokládej do klína. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je to na lepší čtyři hvězdy, jenže když dám pět, pošlu to do červenejch, kde si to zaslouží bejt. A pevně (naivně?) doufám, že to tak už zůstane. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Do Coffee Townu som išiel s miernym očakávaním, ale vyšiel som s z neho s príjemným pocitom z filmového zážitku. Príjemné pohodlné prostredie, neotravné postavy a sakramentsky vtipné scény bez zbytočných sexistických narážok - aj to stačí to na výbornú komédiu. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by vypadali Clerks, kdyby je oteklý muž v zástěře pověsil nad vanu za kotníky, přefikl jim artérii a nechal z nich vyžbluňknout drtivou většinu politické nekorektnosti. Ale ať nežeru, nějaké to fuck zavibruje vzduchem a hrstka dialogů dokonce překypuje plně funkčními fekálními moudry. Zato hlavního hrdinu bych bez výčitek označil jako nesympatického zmrda a ani jeho dva přicmrndávači nepobrali charismatu víc, než se do prostaty Christophera Leeho vejde. Ve výsledku jsou to tedy tři vyčpělé držky pálící vybroušené dialogy až do bezmezně natvrdlého závěru, kterému podklouzávají nožky na vlastní hlouposti a on v ní končí až po kořen svého natlučeného čumáku. Zřejmě se snažím říct, že to stojí za zavraždění jednoho odpoledne, ale pravačku bych pro to do drtičky na odpadky nestrčil. Tři nebo čtyři, na to sere pes. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

PERFEKT! Velká spokojenost. Výborné dialogy a miniscény, skvělá hlavní trojice (hlavně policista). Bavil jsem se, smál jsem se, užil jsem si to. Po dlouhé době komedie podle mého gusta. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Sice to nejsou až tak silné čtyři hvězdy, protože někdy to balancovalo na hraně dobrého vkusu, čímž ani tak nemyslím to nekorektní vystřelování si z černochů nebo mentálně postižených, ale spíš to, že amíci si prostě nemůžou odpustit ten fekální humor, který já opravdu nemusím. Ale musím uznat, že místy to bylo opravdu vtipné, hlavní hrdina Will působil sympaticky a vedlejší postavy zas v dobrém slova smyslu ulítle, mými favority byli kámoš "nejhorší polda na světě" a Willův sok v lásce Sam, ve výborném podání Joshe Grobana. A i když je to celé hlavně konverzačka, nejvíc jsem se nasmála u závěrečné akční čtvrthodinky. ()

Reklama

Reklama