Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk Redgrave je věčně zasněný hňup, který žije se svou maminkou, dokud ho její nesouhlas s jeho tajným pirátským životem nedonutí se odstěhovat. Vezme s sebou roztomilého břídila Flinta jako svého hlavního kormidelníka a vyplují společně na Velké Solné jezero. Přirážejí k pobřeží, aby vyplenili košíky nicnetušícím piknikářům a rozpoutali boží dopuštění mezi všemi suchozemci, co se jim připletou do cesty. A když narazí na opravdickou mapu k prokletému pokladu, hned jsou naši bukanýři pronásledováni řadou pěkně praštěných lidí, kteří se všichni vypravili na hon za pohádkovým bohatstvím. Víc legrace než s lahví rumu si užijete s PIRÁTY VELKÉHO SOLNÉHO JEZERA ve svěžím příběhu o dvou podivínech, kteří při prožívání svách nejtajnějších snů najdou opravdové přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Master19 

všechny recenze uživatele

Vpravdě neuvěřitelný film. Na hraně, spíš tedy za hranou alternativní komedie. Je mi záhadou, jak autoři dokázali koulet z ničeho tu kuličku tak dlouho a pořád to bylo originální, nečekané, bizarní, vtipné, optimistické a současně tak smutné... Nedal bych čtyři hvězdy, kdybych osobně neznal taky jednoho takového piráta. Není tedy tak dokonalý, občas i chodí do práce, ale mnohokrát mi ho kapitán Kirk tak moc připomněl, až mrazilo. Proto vím, že skuteční piráti existují i teď, někteří lidé to fakt mají v sobě. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Film o pirátech který jsou v dnešní době. Ze začátku mi to přišlo dost trapný , ale pak mi to přišlo docela vtipný. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nic podobného neviděl. Celé to je nejspíš jedna velká amatéřina několika nadšenců co si zkusili natočit film. Čekal jsem bláznivou parodii amerického střihu, ale tohle není bláznivé a nevypadá to ani americky. Rozhodně je to originální a je tam spousta vtipných scén, ale ani jedna není dost vtipná abych se hlasitě zasmál a to je škoda. Ten potenciál v námětu byl, jen ten humor někde vázne. Nejsilnější stránkou je rozhodně hudba kopírující Piráty z Karibiku. Hudebně je to opravdu velkolepě velkofilmově pojaté, ale takový hudební doprovod působí dost trapně v nudných scénách, kde se nic neděje. To byl nejspíš záměr a proto film působí tak neskutečně uboze. Dvě hvězdičky dávám spíše z lítosti, protože jedna mi přišla za snahu autorů, za tu hudbu a originalitu docela málo. Jinak řečeno, i když film stojí za hovno, tak je vlastně něčím kouzelně jedinečný. ()

vanadada 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem zajimavé, někdy trochu labilně debilní, ale k zasmání. Neni to komedie, kde se smích schází s trapností, ale s kurážnou mentalitou a zajimavou inscenací prostředí, doby, i samostných hlášek, které se dají hojně nalézt. Oddechové, neni pro tupce, divák musí pochopit. ()

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment. Parodie, postavená na konfrontaci Pirátů z karibiku a dnešního současného světa. Je to takové úsměvné pohlazení, řada vtipných nápadů. Pro sledování je kromě znalosti Pirátů z karibiku (celé série) nutná i velká dávka schopnosti akceptovat nadsázku. ()

BansheeKoli 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně zvláštní film, nikdy jsem nic takovýho neviděl a tím je to pro mě zajímavý. Koukat na to pod vlivem nějakých látek musí být, ale určitě velká sranda ... :D 3/5 za originalitu. ()

Reklama

Reklama