Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V městečku Lucky Town se před časem usadil malý chudý cirkus, v němž účinkují pouze čtyři akrobaté. Ti však dokážou pravé divy, a proto si je místní lidé velmi oblíbili a nedají na ně dopustit. A právě mezi tyto hvězdy manéže jednoho dne vpadne Cat Stevens, který se snaží uprchnout Finchovi, největšímu grázlovi v okolí, a jeho mužům. Cirkusáci raněného muže ukryjí ve svém karavanu a ochrání ho před pronásledovateli. Tím se však zapletou se do nebezpečné hry s Finchovými zabijáky. A jejich odveta a na sebe nenechá dlouho čekat. Zákeřně zavraždí nejmladšího z akrobatů, jenž náhodou zůstane na okamžik sám. Cat, který se jakž takž zotaví, proto Hutchovi navrhne, že mu na oplátku pomůže dostat Finche. Spolu se šerifem pak nastraží na všechny lotry důmyslnou léčku. Ovšem ještě dříve, než zločinci skončí za mřížemi, dostanou od Cata a Hutche pořádně za vyučenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se ve filmografii dvou bitkobijců od jiných o hodně liší - Bud Spencer zde ještě vystupoval pod svým pravým jménem (Carlo Pedersolli), oba se potkali až daleko za půlkou děje a navíc je snímek klasickým spaghetti westernem s ponurou atmosférou a příběhem o několika odvážných, kteří se vlastně proti své vůli postaví proti podvodníkům s pozemky. Ne tak klasické, ale o to zajímavější. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Typicky italsky westrern s Budem Spencerem a Terencem Hillem - zadny dej, ale spousta blaznivych prestrelek a bitek. A proto mam tyto filmy rad. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Desna slabota. Tohle totiz neni zadna komedie, ale tvari se to jako drsnej western o pomste v hlavni roli se zamracenym malomluvnym Hillem, coz je pro nej dost netypicka role. To by ale tak nevadilo, herecky to docela zvlada, problem je, ze se nijak zvlast nezapojuje, zadny hlasky, zadny bitky, zadnej zazracnej strelec. Po pulhodine se pripoji i Spencer, ale moc to film nepozvedne. Nejvetsi problem totiz je, ze je celej dej desne zmatenej a silene utahanej, navic se do toho neustale mota otravnej cirkus a naprosto priserna hudba. Takze to ve vysledku nefunguje ani jako komedie, ani jako slusnej western, slabsi 3*. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmů "Bůh odpouští, já ne!" a "Trumfové eso". Tento film je slabší než "Trumfové eso" a asi na stejné úrovni jako "Bůh odpouští, já ne!". Za **** hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem OTŘESNÉ! Nejslabší film s Budem a Terencem. Mimořádná slátanina, kam se tohle hrabe na Bůh odpouší, já ne! PS: A co má znamenat tahleta titulní fotka? Vždyť Terence je celý film zarostlý a nikoliv oholený. PS: Dal jsem tomu šanci ještě jednou, zjišťuji že je film přecejen o něco lepší než minule, přesto stále velká slabota. Komedie ani náhodou, noční přestřelka zoufale nepřehledná a Terence s Budem velmi málo. Nevím co to Giuseppe Colizzi blbnul, když moje dva oblíbence využil v téhle kravině. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci z Tenkrát na západě, Terence a chvilku i Bud se ocitají v naprosto přesvědčivém westernu. Na rozdíl od gouryelly, který film evidentně neviděl, jsem zde nezaznamenala prakticky nic typického z filmů S+H. Vyjma kratičké závěrečné bitky se spíše střílí a výjimečně teče i celkem dost krve, především z Terence. A musím se zmínit o hudbě, je naprosto neortodoxní, a proto možná ne každému vyhovuje. Já jsme z ní nadšena. Ta jazzová basa před závěrečným střeleckým soubojem je naprosto geniální. A výběr hudebního stylu k finální rvačce je také zajímavý. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Podivný, ale svým způsobem přitažlivý western, kde byste úsměvy Terence Hilla z plakátu hledali opravdu marně a Spencer se objeví až v polovině snímku.  Klasická bitka spojená  s přestřelkou je tu jen jedna,  v samotném závěru.  Nesmiřitelný Woody Strode a němý a zrzavý Eastman pak mohou být pro milovníky italských westernů rovněž skvělou pozvánkou  Méně "epic" než Trumfové eso a více "strange" než Bůh odpouští a za mě prostě povedený western (špagetový samozřejmě), kde být méně cirkusu a více  Finche možná bych vypálil i pět kulí. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film Colizziho trilogie se Spencerem a Hillem. Tady má sice opět navrch Terence, ale oba mají vlastně okrajové role. Hlavní zápletka se totiž netočí kolem nich, ale napřed kolem cirkusáků, pak zas kolem zlatokopů, pak se zase dozvíme, že hned ze začátku šlo o ty zlatokopy, ale pořád jsou víc vidět cirkusáci a tohle všechno začne hned po úvodních titulkách stylovou přestřelkou, kdy v nočním městě pronásledují zabijáci Terence, jenž se raněn schová do cirkusu. Pak se to zničehonic zastaví a dál děj pokračuje až po půl hodině. Celou tu půlhodinu totiž leží Terence raněn a tak zatím ukazují cirkusová čísla. Potom Terence uteče a když je zabit přítel provazolezce Thomase (Woody Strode), Thomas se Hilla vydá hledat a spolu se vydají na cestu pomsty. Tím spíš že onoho přítele zabili chlapi co na začátku šli po Terencovi. Terence sebere Buda, který se objevuje až po 40 minutách, ale má novýho parťáka, kterýho nehraje nikdo jiný, než George Eastman - akorát přebarvený na zrzavo. Sice hraje němého a nemá mnoho prostoru, ale je jedna z několika hlavních postav. Takže Hill, Strode, Spencer a Eastman dojedou do městečka, kde s principálem (Lionel Stander) dají dohromady cirkus, do toho ještě přijde šéf banditů a státní návladní či co, který se naopak snaží okradeným zlatokopům pomáhat a než se člověk naděje, je konec a některý věci jsou tu dost nedotažený. Jako kdyby to Colizzi chtěl zase natáhnout na dvě hodiny, a producenti mu nařídili půl hodiny vystřihnout. Takže tady by to možná chtělo trochu delší. A i přes krátkou stopáž se člověk místy nudí. Takže na jednu stranu je člověk rád, že vidí samý známý tváře, který zná z mnoha jiných westernů, na druhou je zmatenej a než si všechno dá dohromady, tak jsou tu závěrečný titulky. Navíc to všechno korunuje špatná hudba Carla Rustichelliho. Jazz se k westernové přestřelce opravdu nehodí. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Po filmu BŮH ODPOUŠTÍ, JÁ NE! (1968) mě režisér Giuseppe Colizzi znovu nepřesvědčil o svých kvalitách. Film postrádá kvalitní hudební doprovod a "Komedie" v záhlaví bych odstranil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledny diel trilogie vyzera skôr ako nejaky spin-of v ktorom sa Spencer a Hill behom celeho filmu zakazdym len na chvilu mihnu. Asi zo znamosti s reziserom. Zapletka sa venuje cirkusakom, ktory pridu na pomoc obyvatelom mestecka, ktore terorizuje miestny zbohatlik, ktory chce zbohatnut este viac. Ma to serioznu atmosferu ako prvy diel, ale ovela menej zaujimavu zapletku a vzhladom na castu absenciu dvojky BS/TH je film k neprezitiu nudny. Vysledkom je najhorsi film, ktory som s nimi doteraz videl. 2/10. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Největší podivnost této legendární dvojice. Vše pohřbívá zmatená režie a absolutně děravý scénář. Ale i přesto jsou zde určité části které fungují velmi dobře. Chtělo to jen nějakou smysluplnou zápletku a dát prostor ústředním bouchačům. Potenciál zrzavého Eastmana zůstal tak naprosto nevyužitý:-)) A komedie to skutečně není. Ale přesto je to koukatelné a rozhodně zajímavé. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

....La cousina degli stivali... Český dabing je hrozný, herci jsou dabovaný jako když vdechují hélium. Po dlouhé době jsem viděl ve westernu černého pistolníka. CITÁT : Vypadá to, že naše krásná dovolená skončila. Liliput, který vylezl z toho domácího krbu byl Ďábelský. Jeden z těch filmů Terence Hilla a Buda Spencera kdy jsem se nudil. DIALOG - Baby Doll : Brzy nashledanou !!!! Bud Spencer : Blbeček !! ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Kopec bot vypadá, že má ambici být skutečným spagetti westernem, některé scény ze začátku filmu to potvrzují, ale s přibývajícími obrázky a časem je stále více vidět, že ambice nebudou naplněny. Závěrečné potření padouchů je pak velice výmluvným završením této marné snahy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě hodně překvapil a to tím, že se nejedná o klasický film dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Není tu v podstatě nic komediálního ani bláznivého. Všechno se tu tváří hodně drsně a vážně. Pomalé tempo příběhu jsem nepovažovala za problém. Dokonce mi tenhle styl vyprávění vyhovoval. Nikde není psáno, že by měl být western pouze akční jízda od začátku do konce. Terence Hill tady má úžasně zářící modré očit. Ovšem, to bylo tím, že byl pořád zarostlý a umaštěný a ty oči mu z tváře svítily. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je film s Budem Spencerem a Terencem Hillem, který mě zatím bavil ze všech nejméně. Je to western, ale takový western celkem plochý, přímočarý, který se až zbytečně nemůže rozhodnout, jestli se bude brát příliš vážně, anebo jestli bude komedií. Asi by se mi to líbilo i víc, kdyby se těch komických prvků v tomhle filmu úplně zbavili. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Boot Hill je pahorok u pohoria Tombstone, kde bol zalozeny cintorin ... film sam o sebe nic moc, dvojka BS/TH prerazila az talianskymi blaznivymi komediami. Toto je western, nechapem to zaradenie komedia. Rvacky su fraskovite, o nicom, touto cestou by BS a TH neprerazili nikdy, westernovych drsnakov bolo vtedy na mraky : 30 % ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Keď idem pozerať komédiu v ktorej hrá Bud Spencer A Terence Hill, tak čakám humor, ale toho som sa nedočkal. Je to vážny western na americký spôsob a mňa to teda nebavilo. V onej dobe to bol isto dobrý film a hlavne keď sa neočakával humor, ale teraz je to podpriemer. A čo robil a kde bol Spencer? Prvých 30 minút som si ho nevšimol. Tento film ešte bol v poho v 90tých rokoch po revolúcií, ale vážne dnes je to nuda, ktorá sa stráca v konkurencii. ()

Reklama

Reklama